André Hazes vraagt Monique Westenberg ten huwelijk: ‘Ze zei JA!’

Door Alie Sierkstra
Monique Westenberg, André Hazes

Hoera! André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen! André deelde het grote nieuws gisteravond met een foto van zichzelf en zijn kersverse verloofde. Even later bevestigde Monique het sprookjesachtige aanzoek!

“Mijn grote liefde”

Het lijkt erop dat André Hazes zichzelf inmiddels voldoende bewezen heeft! De zanger deelde gisteravond een foto van zichzelf en zijn verloofde. Ja, dat lees je goed! De zanger heeft Monique namelijk ten huwelijk gevraagd. En gelukkig had Monique daar wel oren naar: “Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA!”

Een sprookjesachtig aanzoek

Even later bevestigde Monique dat ze inderdaad 'ja' had gezegd. Daarbij deed ze ook meteen wat details over het aanzoek uit de doeken: "Zo kwamen wij aan bij het Wereld Museum in Rotterdam, waar het muisstil was. Ik liep vooruit de stille, schemerige zaal in en op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje. Op de piano werd 'Time of my life' gespeeld (vanaf dat ik een klein meisje was, is dat voor mij hét trouwliedje). Daarachter in die prachtige zaal stond mijn liefde, tussen tientallen witte kaarsjes, ballonnen en bloemen, in smoking! De meters naar hem toe waren zó spannend. (...) Alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs aan papa mijn hand gevraagd, zoals het hoort."

André en Monique (voorgoed) samen

Wie ons aan het begin van 2020 jaar had verteld dat André en Monique zouden trouwen, hadden we voor gek verklaard! Het ging namelijk een poosje niet zo lekker met het stel… Denk maar aan die korte breuk, waarin André een relatie met Bridget Maasland aanging. Toch kwamen Monique en André uiteindelijk weer bij elkaar. En ditmaal lijkt dat dus voorgoed!

Toch nog een leuke kerst

En zo wordt het toch nog een leuke kerst voor Monique! Het nieuws over de aanstaande bruiloft kan op nog veel meer enthousiaste reacties felicitaties rekenen. Goede vriend Wesley Sneijder stuurt bijvoorbeeld een hartje en (ondanks hun eerdere aanvaring) kan Glennis Grace een “Yaaaaaaaaaaas!” niet onderdrukken!