André Hazes stelt huwelijk Monique Westenberg uit

André Hazes en Monique Westenberg

Ondanks eerdere geruchten blijken André Hazes en Monique Westenberg toch niet dit jaar nog in het huwelijksbootje te stappen. André wil het namelijk groots aanpakken en dat is nou eenmaal een beetje lastig met de coronamaatregelen…

André en Monique willen grootse bruiloft

"We willen niet in Nederland trouwen en we willen er een heel weekend van maken", zo liet André Hazes zich eerder ontvallen over zijn aanstaande bruiloft met Monique Westenberg. "De eerste dag het eten en het trouwen en de dag erna lunch op het strand. Zo zie ik het voor me. En dan in de avond een groot feest met een dj en dan de volgende dag uitrusten." Met andere woorden: André en Monique willen het GROOTS aanpakken!

Dé podcast over series en films!

Huwelijk is voorlopig van de baan

De bruiloft van André en Monique zou wel eens hét BN'er-feestje van dit decennium kunnen worden! Jammer genoeg moeten we er alleen nog even op wachten… André laat Shownieuws weten dat de bruiloft voorlopig van de baan is. Niet omdat de twee niet meer verliefd zijn, maar simpelweg omdat de tortelduifjes op dit moment niet de bruiloft kunnen geven waar ze van dromen. Dat heeft onder meer te maken met de coronamaatregelen, maar ook met de agenda van Hazes junior. De zanger geeft in oktober namelijk een concertreeks. En gelukkig is hij na een kleine warming-up inmiddels vast weer lekker bij stem!

Update

Inmiddels is bekend dat het huwelijks sowieso van de baan is. Na hun vakantie op Bonaire zou de bom zijn ontploft en hebben de twee besloten wéér uit elkaar te gaan.