Monique Westenberg komt met heftige reactie op breuk André: 'niet zien aankomen'

André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes' ex Monique Westenberg kwam zojuist met een heftige reactie op de breuk met André Hazes. Ze schrijft onder meer dat hij het uitmaakte en dat dit voor haar enorm "abrupt" aanvoelde.

"De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen", schreef ze op haar Insta. "De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet."

Monique over breuk André

Monique zegt dat ze vanaf 12 december - de dag dat 'Dré' haar ten huwelijk vroeg - op "een roze wolk" zat en daar heeft ze tot twee weken geleden opgezeten. Tot nu dus. "Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek. Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving."

'André is ongelukkig'

Monique wenst dat André rust in zijn hoofd en hart gaat vinden. "Zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken." Haar volledige reactie lees je hieronder: