Bridget Maasland reageert op breuk André Hazes en Monique

Bridget Maasland en André Hazes

Bridget Maasland kreeg een enorme bak bagger over zich heen in de nasleep van haar breuk met volkszanger André Hazes. Hij switchte weer naar zijn ex Monique Westenberg, maar vandaag maakten die twee bekend dat ze geen setje meer vormen... waarna RTL Boulevard wel wilde weten wat hun collega daarvan vond!

Mensen die showbizznieuws niet zo trekken zitten in een helse dag: ze moeten enorm hun best doen om de lawine aan Hazes-nieuws te ontwijken. RTL Boulevard doet gewoon nog een duit in het juicy zakje door Hazes' ex Bridget Maasland om een reactie te vragen. Ze presenteerde de show vandaag niet, maar dat weerhield collega Aran Bade er niet van om effe te bellen.

Dé podcast over series en films!

Bridget Maasland over André Hazes

Bridget wil "geen partij" zijn in al het nieuws over André en Monique (die inmiddels ook uitgebreid haar verhaal heeft gedaan), zo vertelt Aran Bade. "Ze wil er niet te veel over kwijt." Toch voegt ze er nog wel iets aan toe. Ze "leeft vooral mee met kleine André", wilde Bridget nog wel even kwijt. Nou, we kunnen wel met zekerheid zeggen... to be continued.

Bridget Maasland reageert op breuk André Hazes en Monique