• Nieuws

Bridget Maasland: ‘Er is nog véél meer gebeurd’

Bridget Maasland

Presentatrice Bridget Maasland had een zéér beroerd 2020! Ze werd de gebeten hond nadat André Hazes zijn vriendin Monique verliet voor haar, en later weer terugkeerde. Ze kreeg ontzettend veel modder over zich heen, maar volgens haar weten we maar de helft.

Bridget kondigde eind vorig jaar al aan dat ze ietsje eerder begon aan 2021, om de vieze smaak van het jaar weg te spoelen. In RTL Boulevard vertelde ze emotioneel over de pesterijen en doodsbedreigingen(!) die ze ontving.

In een interview met Grazia vertelde ze nóg meer, en ook daar lusten de honden geen brood van. “Als er vervelende dingen in je privéleven gebeuren is het al moeilijk genoeg. Laat staan als heel Nederland een mening wil vormen en denkt mee te kunnen praten. Het was een klotejaar.”

Superguide Podcast: Bankplakkers

Deprimerende bedreigingen

Dat Bridget met de dood werd bedreigd was al bekend, maar de presentatrice heeft heel veel ellende buiten de publiciteit gehouden. “Dat ging van doodsbedreigingen tot het bedreigen van familieleden… Er is nog véél meer gebeurd, maar daar kan ik niet over uitweiden: ik wil niet dat mijn zoon alles meekrijgt.” Wauw, zo wordt een verhaal online pesten en dreigen nóg een stukje deprimerender.

Hoewel sommige BN’ers het tegenwoordig weer voor Bridget opnemen, was de presentatrice maandenlang de kop van jut. Ergens vindt ze dat nogal hypocriet. Een man mag alles fout doen: liegen, bedriegen, jonger daten; maar de vrouw mag dat niet. Gelijke rechten zijn op dat gebied nog ver te zoeken; daar valt echt niet mee om te gaan.”