Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Bridget Maasland wordt bedreigd: ‘Iets meer liefde!’

|
|

Laatste update:

Sinds haar relatie met André Hazes ontvangt Bridget Maasland nog altijd ernstige bedreigingen, en de presentatrice is er helemaal klaar mee!

Bridget deed haar uitspraken in RTL Boulevard naar aanleiding van de nieuwe single van Samantha Steenwijk. De zangeres brak dit jaar door op televisie in o.a. I Can See Your Voice en The Masked Singer. Steenwijk verbaast zich elke dag over wat mensen op social media slingeren, en brengt daar in 2021 een lied over uit.

“Iedereen heeft iets te zeggen en het is eigenlijk een vorm van pesten. Als het mij al zoveel doet op m’n 34ste, als mensen zeggen: Je bent te dik, je bent te dat; er is altijd wel iets niet goed. Laat staan kinderen die thuiskomen van school en nog steeds gepest worden.”

Bridget bedreigd!

Het verhaal van Samantha Steenwijk was ook erg herkenbaar voor Bridget Maasland. De presentatrice kwam het afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws vanwege haar relatie met André Hazes, en de reacties op social media waren volgens haar soms echt gestoord.

“Bijna een jaar al! Afgelopen week was er weer even een piekmoment! Blijkbaar mag je geen mening hebben of een grapje maken zonder dat er bedreigingen op los vliegen. Het gaat écht heel ver, dus ik begrijp heel goed wat Samantha zegt.”

Iets meer liefde!

Presentator Rick Brandsteder meldde dat hij vanwege deze reden maar gestopt is met social media, en alleen nog maar op Buienradar zit. Bridget ziet social media echter als een facet van haar werk en is niet van plan om zich weg te laten jagen. Sterker nog: van de week postte ze nog een naaktfoto van zichzelf!

Wel hoopt ze dat mensen éven nadenken voor ze lullig doen op Twitter en Instagram. “Na dit jaar, met corona, met alle ellende die we over ons heen hebben gekregen zou je toch denken dat er iets meer saamhorigheid is en dat we iets meer voor elkaar klaar kunnen staan. Iets meer liefde de wereld in.”

Lees verder