Hereniging André en Monique: Bridget reageert

Andre Hazes en Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar, en dat is André’s kersverse ex-vriendin Bridget niet ontgaan… In RTL Boulevard reageert de presentatrice voor het eerst op deze twist.

Tegen RTL Boulevard zegt Bridget dat ze André en Monique ‘veel succes wenst. Dat zullen ze nodig hebben.’

Bridget, André en Monique

Bridget lijkt nogal vinnig uit de hoek te komen, en fans van André en Monique reageren overwegend negatief op Bridgets wensen voor de toekomst. De presentatrice wordt veelvuldig ‘de zwakste schakel’ genoemd en voor veel meer lelijks uitgemaakt.

Naast de reactie bij RTL Boulevard zocht Bridget ook contact met Monique Westenberg, door middel van een persoonlijke brief. Daarin vertelde ze haar kant van het verhaal, maar kreeg nog geen antwoord.

Gisteren maakten André Hazes en Monique Westenberg via Instagram bekend dat ze weer bij elkaar zijn, nadat André een paar maanden een veelbesproken relatie had met Bridget. Na een tumultueuze vakantie op Curaçao bleek de liefde tussen Dré en Bridget bekoeld en gingen de twee uit elkaar. Al vrij snel daarna sliep André weer in het huis waar hij met Monique woonde, en bleken de twee de draad weer te hebben opgepakt.

Het stel kan zowel op begrip al onbegrip rekenen van de mensen die de gebeurtenissen al maandenlang volgen. Sommigen zijn zeer blij dat André en Monique weer een setje vormen, terwijl anderen zich afvragen waar de zanger en Monique nu allemaal mee bezig zijn.