Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Bridget Maasland zet naaktfoto online

|
|

Laatste update:

Bridget Maasland probeert er het beste van te maken na het deprimerende lockdown-nieuws van gisteren. Ze lacht zich rot om een pikante throwback-foto van zichzelf, poedeltjenaakt op een bank.

"Dan maar weer bankhangen!", schrijft ze bij een stel lachende emoji's. 

Bridget gaat naakt

De foto komt uit een oude editie van Playboy en gezien de hashtags die de presentatrice erbij zet, haalde ze er toentertijd geld mee op voor haar zwerfhondenstichting Dutchypuppy. Recent kwamen Bridget en haar... borsten ook al in het nieuws toen sommige RTL Boulevard-kijkers ze dachten te zien. En ja, dat gebeurde echt. Gelukkig sloeg ze daarna vrij snel terug; ze kwam met een felle tegenreactie!

Reacties

Bridget oogst veel lof met haar (bijna) nietsverhullende kiekje. Veel volgers laten weten nogal onder de indruk te zijn. Ook BN'er-Nederland heeft de foto gevonden. "???", schrijft Patricia Paay. Ook acteur Patrick Martens is onder de indruk. "Potverdorie ?" Toch zijn er ook mensen die twijfelen aan deze foto. Is 'ie wel echt? "Was dat nu maar je eigen lichaam mooi gefoto shop", sneert ene Astrid, maar die wordt snel terechtgewezen door Bridget. "Het is mijn eigen lichaam."

Lees verder