Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Bridget Maasland reageert op verloving André en Monique

|
|

Laatste update:

Presentatrice Bridget Maasland wist natuurlijk dat ze vroeg of laat iets 'moest' zeggen over de verloving van haar ex André Hazes en zijn grote liefde Monique Westenberg. Ze maakte vanochtend haar opwachting bij Radio 538 en die besloot te vragen naar "die grote roze olifant waar iedereen omheen danst".

Bridget, die gisteren nog voor rode oortjes zorgde bij haar volgers, zat in De 538 Ochtendshow met Frank Dane en sidekick Hannelore Zwitserlood trok de stoute schoenen aan. Het antwoord dat Bridget gaf - een dikke sneer met een knipoog - had ze waarschijnlijk niet verwacht! 

Bridget grapt erop los

"Bridget, we moeten het toch even hebben over die grote roze olifant waar iedereen omheen danst: wat vind jij van de verloving van je ex?", vroeg Hannelore. "Hartstikke leuk! Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus!" Maar... die lieve worden werden opgevolgd door een lekker venijnig grapje. "Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen!"

'Brazes'

De kortstondige liefdesfling van Bridget en André - aka 'Brazes' - hield de showmedia 24/7 bezig. Iedereen kon, of je het nu wilde of niet, meegenieten van de relatie en het ene uitzinnige gerucht volgde het andere in rap tempo op. Ook André en Bridget zelf zwengelden het nieuws steeds aan met talloze zwijmel-beelden op hun Insta-pagina's. Uiteindelijk liep het op niets uit en viel André weer in de armen van Monique. "Bridget en ik hebben allebei onze dingetjes", blikte hij er laatst op terug in Veronica Magazine. "Je moet niet twee mensen met dingetjes bij elkaar zetten."

Lees verder