De 9 meest irritante Grey’s Anatomy-personages ever

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De 9 meest irritante Grey’s Anatomy-personages ever

De 9 meest irritante Grey’s Anatomy-personages ever

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy gaat op dinsdag 8 januari in première op NET5. In de afgelopen vijftien jaar zagen wij heel wat chirurgen voorbij komen. De meeste personages zijn geweldig, maar sommigen zijn ook echt irritant. Om het nieuwe seizoen te vieren, hebben we de 9 meest irritante personages voor je op een rijtje gezet.

Erica Hahn

Hoewel Erica Hahn niet heel lang in het ziekenhuis werkte, hadden we wel al gauw een mening over de chirurg. Ze was vanaf het eerste moment echt een bitch. Het enige wat geinig aan haar was, was haar rivaliteit met Burke. Maar daar bleef het ook bij. Op een gegeven moment wilde ze niet eens stagiaires lesgeven. It’s a teaching hospital, Hahn!

Izzie Stevens

Oké, oké, Izzie is misschien wel een OG, maar kom op! Ze was vaak supervervelend. We moeten ook niet vergeten dat ze letterlijk iemand vermoordde in the name of love. Romantisch? Of helemaal gestoord! Dit vooral voor iemand die juist mensenlevens hoort te redden. Ze verliet uiteindelijk ook Karev, zonder maar iets te laten horen! Harsh much…

Maggie Pierce

Maggie kwam kort nadat Lexi overleed naar Seattle en bleek ook al het halfzusje van Meredith te zijn. Hiermee is ze dus de dochter van Richard Webber en Ellis Grey. Het lijkt er vooral op dat ze de vervanging is voor Lexi Grey, en daar is niemand het mee eens. There’s no one like little Grey, okay!

April Kepner

Misschien wel de queen van irritant zijn: April Kepner. Toch maakt dit haar stiekem ook wel echt geweldig, want het hoort bij haar persoonlijkheid. Vooral in het begin kon ze goed op iedereens zenuwen werken. Later werd ze gelukkig wat rustiger. Ze geeft anderen wel vaak de schuld van haar acties, zoals die keer dat ze haar examen niet haalde en het Jackson verweet. Own your shit, Kep.

Leah Murphy

Over Leah hebben we niet veel te zeggen, alleen dit: most annoying stagiaire award gaat zeker naar haar. We waren ook zeer blij toen ze werd ontslagen.

Amelia Shepherd

Amelia wordt ook elk seizoen erger. Ja oké, ze is het zusje van McDreamy, wiens dood voor veel tranen zorgde en we nog steeds niet overheen zijn, maar wij vragen jullie dit: hoe kan een drugsverslaafde die medicijnen stal uit ziekenhuizen nog steeds een neurochirurg zijn? Zucht… Only in Hollywood.

Ellis Grey

En je dacht dat jouw moeder altijd commentaar op je had. Ellis pakt toch echt de kroon. In haar ogen deed Meredith altijd alles fout, het was werkelijk nooit goed genoeg. Maar ja, jokes on her, want onze MerMer heeft gewoon een Harper Avery gewonnen!

Arizona Robbins

Arizona is vaak heel vrolijk en lief en was een tijdje ook iedereens favoriet, maar toen ze haar been verloor werd ze een heel ander persoon. Ze liegt, gaat vreemd, is constant chagrijnig en altijd boos op Callie. Ze kon ook niet geloven dat Karev (door Callie's bevel) haar been amputeerde. Girl, wees blij dat ‘ie je leven redde!

Penelope "Penny" Blake

Dan komen we bij Penny. Zij is waarschijnlijk de meest gehate Grey’s Anatomy-personage ever, omdat ze grotendeels verantwoordelijk is voor Derek’s dood. Dat alleen is reden genoeg om haar aan dit lijstje toe te voegen. We wilden haar ook zo snel mogelijk weg hebben! You can’t sit with us, girl…

Vanaf 7 januari staan alle Grey's Anatomy-seizoenenweer op Videoland. Happy Binging!

Lees verder