De 8 gekste deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch

Door Redactie
Ex on the Beach

Het is weer tijd voor ordinaire seks, heel veel ruzie en – vooruit – ook een beetje liefde! Het nieuwste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is net begonnen en daarom zetten we de gekste deelnemers van de vorige seizoenen op een rijtje.

1. Elodie – seizoen 3 en All Stars editie

Deelnemer Elodie maakte haar intrede in seizoen drie, maar de reden dat ze in dit lijstje staat heeft alles te maken met de All Stars editie. Door haar bereikte Ex On The Beach een nieuw dieptepunt. Elodie vond het een goed idee om in de koffer van Jamecia te plassen, omdat zij naar bed was geweest met Harrie. Wat bleek? Het was niet eens haar koffer die Elodie onder gezeken had, maar die van Lisa. Wat goor!

2. Esmee en Sharon – seizoen 2 en All Stars editie

We kunnen Esmee en Sharon natuurlijk niet uit elkaar halen in dit rijtje. Vanaf het eerste moment dat deze tweelingzusjes in beeld kwamen was al duidelijk met wat voor grofgebekte en schaamteloze dramaqueens we te maken kregen. De terror twins stelde zichzelf voor met de magische woorden: “Wij zijn de dames met de minste vetjes, maar wel de grootste sletjes.” En daar bleek weinig aan gelogen.

3. Harrie – seizoen 4 en All Stars editie

Harrie Snijders, aka de ‘dekhengst’ van Ex On The Beach. Deze man is een van de meest besproken kandidaten OOIT. Ondanks dat Harrie tijdens zijn eerste deelname veel werd afgewezen, was hij in de All Stars editie helemaal het mannetje. Hij had zoveel exen in het huis dat we het bijna niet meer bij konden houden. De vrouwen waren diep onder de indruk van Harrie. Hij kreeg zelfs een eigen realitysoap en daarom verdient Harrie zeker een plekje in dit rijtje deelnemers.

4. Brody – seizoen 4

‘Bad Brody Baby’ kennen we natuurlijk van zijn agressieve gedrag en beestachtige kabaal. Zijn hoogtepunt was toen hij Renans koffer van het balkon in het zwembad gooide. Daarna mocht zijn medekandidaat zijn spullen vergezellen in het zwembad. Gelukkig had Brody een goede verklaring. “Ik heb één ding gestudeerd in mijn leven: gooiologie.” Aha!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

5. Alisa – seizoen 2 en All Stars editie

Alisa begon als deelnemer in seizoen twee, maar in de All Stars editie deed ze nog meer stof opwaaien. Of eigenlijk daarna, want ze verliet vroegtijdig het programma. Alisa werd niet alleen ziek, maar ze zegt ook dat ze het écht niet kon vinden met de terror twins, waarbij ze ook nog de overige deelnemers zwart maakte.

6. Yasmine en Lisa – All Stars editie

Ex On The Beach heeft weinig grenzen, maar Yasmine en Lisa al helemaal. De twee deden eerder apart mee, maar zaten samen in het All Stars seizoen. Ze noemden zichzelf de Psycho Queens van EOTBDD en dat bleek waar. Ze zorgden voor enorm veel ruzie in het huis en waren agressieve vechters. Yasmine sloeg zelfs een medekandidaat het ziekenhuis in. Je kan dus beter bij deze twee uit de buurt blijven!

Zin in meer terugblikken op deze trashy realityserie? Dit zijn de vijf ordinairste momenten uit Ex On The Beach: Double Dutch. Voor een vooruitblik op het nieuwste seizoen check je hier alle deelnemers.

Seizoen 7 van Ex On The Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21:30 uur te zien op MTV.