Ex on the Beach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ex on the Beach

Pats! Pats! Ex On The Beach Harrie krijgt realitysoap

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Harrie gaf iedereen van jetje in Ex On The Beach: Double Dutch. Binnenkort probeert hij dat nóg een keer, maar dan in de boksring! De casanova krijgt zijn eigen realityshow op Spike.

Harrie Snijders, ook wel bekend als Harrie de Hengst, wist tijdens Ex On The Beach de onderbroeken van heel wat meiden binnen te dringen. Dit zorgde voor problemen omdat alle dames die met Harrie de koffer indoken jaloers op elkaar werden. De makers van EOTB gaven de jongeman zelfs een soort herkenningsmelodie! Als je deze muziek hoorde, dan wist je meteen hoe laat het was!

Nu wil Harrie bewijzen dat hij ook sportief vlak wel wat in zijn mars heeft. Hij traint om mee te doen aan Boxing Influencers. Hij krijgt hulp van kickbokser Nieky Holzken om weer een sportief mens te worden. Dat betekent ook dat hij even niet kan rokkenjagen, wat misschien best een probleem kan worden…

De serie volgt Harrie tijdens zijn dagelijks leven, met de hele familie Snijders en het hondje Pablo, en tijdens zijn strenge trainingsregime.

Ex On The Beach

Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring is vanaf maandag 23 september te zien op Spike. Boxing Influencers, waar Harrie in de ring stapt, is op 26 oktober. Tegen wie hij gaat strijden is nog niet bekend, maar het lijkt er op dat Sidney en Jaimy uit Temptation Island elkaar óók op hun muil zullen slaan. We zijn benieuwd!

Het is goed om te zien dat de deelnemers van Ex On The Beach op hun pootjes terechtkomen! Harrie krijgt zijn eigen serie, Lena begon een carrière als zangeres/stuntvrouw en een helft van de Terror Twins gaf aan toch wel spijt te hebben van haar deelname.

We zijn benieuwd wat voor figuren er volgend seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch weer voorbijparaderen.

Lees verder