Sidney Bout in Temptation Island 2019.

Veronica Superguide logo
Sidney Bout in Temptation Island 2019.

Temptation Island-verleider Jaimy op de vuist met deelnemer Sidney

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De veelbesproken Temptation Island-deelnemer Sidney gaat meedoen aan een nieuwe versie van Boxing Influencers. Hij stapt in de ring en neemt het op tegen verleider Jaimy Dorenbosch. 

Dat maakt Shownieuws bekend. Voor Sidney is het niet voor het eerst dat hij klappen krijgt: recent liep het helemaal uit de hand tussen hem en verleiders Gaetan en Jietse.

Boxing Influencers 2019

In februari van dit jaar vond de allereerste editie van Boxing Influencers plaats. Toen sloegen Temptation-sterren en kemphanen Alex Maas en Niels van der Zanden elkaar de harses in (zie hierboven).

Jaimy vs. Sidney

De twee spierbundels beginnen ook alvast aan het ophitsen van de kijkers. Althans, Jaimy. Gevraagd naar zijn training, antwoordt de zelfverzekerde verleider: "Ah nee joh, die jongen pak ik zo, ik hoef niet eens te trainen." Wow, oké dan! Sidney is overigens óók helemaal in shape, zo bewijst zijn nieuwste strakke insta-foto. 

Wanneer? 

Het is nog niet helemaal bekend wanneer Boxing Influencers (te zien op YouTube) terugkomt. Organisator en MMA-vechter Melvin Manhoef liet in eerdere interviews al wel 'oktober' vallen, dus daar gaan we voorlopig dan maar vanuit! Bij de vorige editie deden ook andere BN'ers zoals Steven Brunswijk en Ismail Ilgun mee, dus verwacht nu ook meerdere kandidaten. 

Lees verder