Temptation Island-gevecht: ‘verleider Gaetan mishandelt Sidney’

Temptation Island-gevecht: ‘verleider Gaetan mishandelt Sidney’

Het loopt even helemaal uit de hand tussen deelnemers en verleiders van Temptation Island 2019. Zo zou Sidney Bout mishandeld zijn na een gevecht waar ook verleiders Jietse en Gaetan bij stonden.

Sterker nog: Gaetan zou ook daadwerkelijk klappen hebben uitgedeeld, zo meldt Shownieuws, dat met Sidney in gesprek ging. “Mijn neus doet nog steeds pijn. Ik heb een week later ook nog steeds een dikke vinger, maar mijn verzwikte enkel is gelukkig hersteld.”

Doorgesnoven

Shownieuws schrijft dat Gaeten volgens ooggetuige van de vechtpartij – die vorige week dinsdag plaatsvond, ergens in België – compleet doorgesnoven naar buiten kwam met Jietse, een andere verleider. “Hij stond wel een halfuur tegen me te schreeuwen”, vertelt Sidney. “Omdat ik een opmerking over hem had gemaakt op televisie waar hij niet blij mee was. Daar heb ik al heel vaak excuses voor aangeboden, maar hij werd helemaal gek.” Ook verleidster Lizzy stond erbij.Facebookgroep Team Tempa bemachtigde beelden van de vechtpartij:

Klappen

Volgens Sidney viel er niet meer te praten met Gaeten, die riep dat hij hem moest slaan. ”Ik werd in een keer van achteren onderuit getrapt door een andere man die erbij stond; daarbij heb ik een botbreuk in mijn vinger opgelopen. Op het moment dat ik opstond kwam Gaetan weer op me af. Ik deinsde naar achter, maar kreeg vol een kopstoot op mijn neus.”

Saaie boel

Dit alles is dus een groot contrast met hoe het er tijdens de serie aan toe gaat. Volgens sommige fans is het dit seizoen nogal saaitjes. Dat geldt voor het aankomende Temptation Island VIPS trouwens niet: daar is nog vóór het begin al enorm veel ophef over.