Esmee en Sharon uit Ex On The Beach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Esmee en Sharon uit Ex On The Beach

Terror Twin-Sharon heeft spijt van haar deelname aan Ex On The Beach

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zondagavond was alweer de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch te zien op tv. Tweeling Sharon en Esmee, ook wel bekend als de Terror Twins, zorgden voor een onvergetelijk vijfde seizoen. Ondanks de opgedane populariteit laat Sharon aan De Telegraaf weten dat ze spijt heeft van haar deelname. 

Te grote bek

“Als ik naar mijn grove uitspraken kijk, hoe ik praat en wat ik heb gedaan. Daar heb ik wel spijt van,” vertelt Sharon. Daarnaast had ze achteraf ook beter geen seks op tv kunnen hebben. Maar ach, daarvoor doe je toch mee met het programma?

Slecht voor de toekomst

Esmee heeft er allemaal wat minder moeite mee en probeert haar zus te kalmeren. “Je bent nog jong, over twintig jaar kent niemand ons meer. Dan is dat allang voorbij.” Sharon vindt het nog steeds kut voor haar toekomst: “Je gaat denken, want je wil uiteindelijk toch een man en kindjes. Dat gaat na dit programma niet meer gebeuren.”

Nieuwe kandidaten

Dit was de tweede (en volgens hen ook laatste) keer dat de tweeling meedeed aan de realityshow. Afgelopen seizoen was zeker spraakmakend, vol hoogte- en dieptepunten. Als jij wel met je exen in die villa wil verblijven, meld je dan aan voor het 6e seizoen.

Lees verder