The Voice Kids

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice Kids

Dit zijn de 5 beste optredens uit The Voice Kids ooit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na de winst van Sophia in The Voice start vanavond het nieuwe seizoen The Voice Kids. Coaches Marco Borsato, Sanne Hans, Anouk en Ali B gaan op zoek naar het grootste zangtalent onder de Nederlandse kinderen. Om weer helemaal in de sfeer te komen zetten wij de 5 beste optredens uit The Voice Kids ooit op een rij!

5. Chloë (seizoen 4)

In 2015 zingt Chloë tijdens de Blind Auditions het nummer Apologize van OneRepublic. De jury wacht even de moeilijke noten af maar draait dan allemaal tegelijk om. Haar familie is zó trots dat ze moeten huilen van alle blijdschap. De auditie is maar liefst 17 miljoen keer bekeken op YouTube!

4. Vajèn van den Bosch (seizoen 1)

Tijdens het allereerste seizoen kwam de 13-jarige Vajèn van den Bosch het podium oplopen. Inmiddels zit haar carrière in de lift en speelt ze grote rollen in meerdere musicals. Haar optreden in 2012 bij The Voice Kids was de start van haar bekendheid in Nederland. Marco zei vorig jaar nog dat Vajèn het grootste talent uit The Voice Kids is, ook al won ze niet!

Alles was zo anders dan kinderen van haar leeftijd. Van haar wist ik zeker dat zij het in de muziekwereld of musicalscene ging maken en dat is uitgekomen.”

3. Winnaar Ayoub (seizoen 3)

Ayoub won in 2014 het 3e seizoen van The Voice Kids. Zijn Blind Audition maakte al meteen een enorm goede indruk. Hij zong Jar of Hearts van Christina Perri en alle juryleden draaiden voor hem om. Van Marco kreeg de jonge zanger zelfs een staande ovatie!

2. George Michael-superfan Samuel (seizoen 8)

De 11-jarige Samuel lukte het om alle stoelen te laten draaien. Als hij vertelt dat hij megafan is van George Michael verwacht je dat hij een liedje van zijn idool gaat zingen. Niets is minder waar, en Samuel verbaast iedereen met de Nederlandstalige klassieker Stil in Mij. “Jij hebt iets in je waardoor ik gewoon moést draaien”, roept Marco.

1.     Silver en Ali B (seizoen 8)

Vorig jaar won de 10-jarige Silver Metz The Voice Kids. Dat hij kan zingen was al snel duidelijk. Tijdens de auditieronde was de jury helemaal weggeblazen. Als Silver vertelt dat hij in de musical Ciske de Rat heeft gespeeld vraagt Ali B of ze een stukje mogen horen. Dat laat de jongen zich geen tweede keer vragen. Ali B vergezelt hem op het podium voor een mooi duet.

Of Marco Borsato vanwege zijn burn-out bij de livefinale aanwezig kan zijn is nog niet duidelijk. De rest van het seizoen is gelukkig al helemaal opgenomen!

The Voice Kids is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder