Doctor Strange

Veronica Superguide logo
Doctor Strange
SuperheldenMarvel

Op déze datum staat Doctor Strange 2 op Disney+

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Doctor Strange and the Multi-Verse of Madness draait nog steeds in de bioscoop, maar Disney heeft al aangekondigd wanneer de film op Disney+ te streamen is. Als je een béétje geduld hebt, dan zie je de nieuwste Marvel-film vanaf 22 juni in je eigen woonkamer.

In Doctor Strange 2 gaat Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) op een bizar avontuur door verschillende dimensies. Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) heeft na het drama van WandaVision een manier bedacht om haar kinderen terug te krijgen, en dat belooft niet veel goeds voor onze planeet.

Het verhaal van Doctor Strange and the Multi-Verse of Madness is niet heel bijzonder, maar het fantasievolle gebruik van het ‘multi-versum’ én B-horror-stijl van regisseur Sam Raimi zijn wél erg aanstekelijk.

De volgende Marvel-film op de lijst is Thor: Love and Thunder. Dit bizarre avontuur van de dondergod (Chris Evans) draait vanaf 6 juli in de bioscoop. Op 8 juni start óók Ms. Marvel op Disney+. Liefhebbers van superhelden komen niets tekort op Disney's streamingplatform.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder