Valerio Zeno over nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Echte Meisjes in de Jungle is afgelopen, en terwijl we nog bijkomen van alle drama en ruzies zijn we eigenlijk al bezig met de alomvattende vraag: komt er binnenkort nóg een seizoen? Presentator Valerio Zeno geeft ons goede hoop op een vervolg op de streaminghit!

Valerio in Echte Meisjes in de Jungle

Echte Meisjes in de Jungle draait om een simpele formule: drop een paar felle tantes in de jungle, en laat ze een paar stompzinnige spelletjes doen. Al snel is het oerwoud gevuld met kattigheid, ordinaire momenten en soms zélfs een matpartij. Echte Meisjes in de Jungle was een behoorlijke hit op Videoland, en een tweede reeks lijkt dus een kwestie van tijd.

Echte Meisjes in de Jungle seizoen 2

In RTL Boulevard vertelde presentator Valerio Zeno meer over een mogelijk tweede seizoen. “Er wordt her en der over gesproken, maar ik ben daar heel nuchter in. Ik geloof het altijd pas als de aftiteling loopt. Ik heb zo’n geweldige tijd gehad in de jungle met die meiden dat ik het ongelooflijk en een eer zou vinden om het nog een seizoen te mogen doen.” 

Opgewonden standjes

Die voorzichtigheid líjkt een beetje op bescheidenheid, want Valerio geeft wel gewoon toe dat er nagedacht wordt over een vervolg. “Ik kan er nog geen harde uitspraken over doen. Wat ik wel kan vertellen is dat we een wereldkaart hebben gekocht, drie dartpijlen en een blinddoek. Dus we zijn op de wereld een beetje aan het kijken wat een leuke locatie zou zijn. Of het er komt, en of ík daarbij ben is de grote vraag.”

Dat is wel te hopen, want de droge manier van presenteren is broodnodig als tegenwicht voor al die opgewonden standjes. Zelfs tijdens de reünie zaten de Echte Meisjes elkaar voornamelijk af te zeiken. Volgens de geruchtenmolen werken deelneemsters Louisa en Michella aan een eigen televisieprogramma, dus als het een beetje meezit kunnen we binnenkort alleen nog maar meer genieten!