• Reality
  • TV
  • Echte Meisjes in de Jungle

Bam! Kandidaten Echte Meisjes in de Jungle naar huis na knokpartij

De Echte Meisjes-reeks moest het nooit echt hebben van het hoge niveau, maar de nieuwe serie Echte Meisjes in de Jungle is toch wel een voorlopig dieptepunt. De eerste twee afleveringen verschenen op Videoland, en daarin is meteen een knokpartij te zien.

Echte Meisjes in de Jungle

Louisa Janssen (bekend van Louisa en Rowan en Onze Transgender Liefde) en Esmee Ipema (één van de ‘Terror Twins’ uit Ex on the Beach) kregen het flink met elkaar aan de stok. In Echte Meisjes in de Jungle strijden twee teams tegen elkaar in verschillende suffe opdrachten, en terwijl de teams elkaar aan het afzeiken waren sloeg de vlam in de pan. Louisa duwde Esmee ondersteboven, en blijkbaar raakte ze daarbij dusdanig gewond dat ze niet meer verder kon in het programma. Louisa werd vanwege haar gedrag uit het programma verwijderd, zo zien we in de preview van aflevering 3.

Niet goed te praten

Op Instagram meldt Esmee dat ze “heel erg trots is, en dat ze toch ontzettend mooie mensen heeft mogen ontmoeten, ondanks dat ze niet met iedereen een klik had.” Louisa meldt op hetzelfde platform dat er in de jungle van Laos méér gebeurde dan de kijkers hebben gezien, en dat de zoveelste irritatie er uiteindelijk ééntje te veel werd. “Ik werd boos, klaar. Het is niet goed te praten, maar het is gebeurd.”

Echte Meisjes in de Jungle

Terwijl de polderdiva’s elkaar in Laos naar het leven staan, betekent Echte Meisjes in de Jungle een renaissance voor presentator Valerio Zeno (waarvan niemand wist waar hij tegenwoordig nou eigenlijk mee bezig was). De presentator vertelde in Renze dat hij weer helemaal klaar is voor een comeback! Hopelijk geldt dat ook voor de ruggengraat van Esmee, want die leek in De Veldslag op het Rijstveld behoorlijk in elkaar gefrommeld.

Je ziet Echte Meisjes in de Jungle elke week op Videoland.