• Echte Meisjes in de Jungle

Valerio Zeno ontroerd door tv-comeback in Echte Meisjes in de Jungle: 'Dit is het mooiste wat er is'

Na jaren in de spotlights was de tv-carrière ineens over voor Valerio Zeno. Nu maakt hij een comeback met Echte Meisjes in de Jungle. En dat smaakt naar meer, zegt hij in Renze op Zondag.

Valerio Zeno in Renze

De presentator schoof aan in de talkshow om zijn nieuwe programma (net als hij terug van weggeweest) Echte Meisjes in de Jungle te promoten. "Het was één groot feest", zei hij met glinsterende ogen tegen Renze. Toen de presentator hem vroeg of hij de smaak weer te pakken heeft, was hij heel duidelijk: "Dit is het mooiste wat er is."

Nieuwe klussen

Valerio heeft het presenteren enorm gemist. "Ik zat in Laos met een cameracrew en al deze meiden. En dan denk je weer: dit is het leukste wat ik maar kan bedenken. En hoe kan dit überhaupt werk zijn?" De presentator wil maar een ding: meer. "Als het goed is staat er nu een nummer in beeld. Heeft u een klus voor me?", grapte hij.  

Afwisseling

Hij heeft nu Echte Meisjes in de Jungle gepresenteerd, maar zijn volgende programma mag totaal wat anders zijn. "Ik vind het leuk dat alles wat ik heb gedaan zo divers is", zei Valerio over zijn tv-carrière. "Dan had ik serieuze gesprekken in Over Mijn Lijk, dan was het kwajongens-tv, toen volgde ik succesvolle mensen in New York. Die afwisseling vind ik leuk." Het leven achter de camera is wat hem betreft voorbij. "Ik ben er klaar voor, de lijnen staan open."

Echte Meisjes in de Jungle is nu te streamen via Videoland.