Sharon en Esmee Ipema in Ex On The Beach op MTV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sharon en Esmee Ipema in Ex On The Beach op MTV

EotB-Terror Twins Sharon en Esmee hebben ‘hevige ruzie’

|
|

Laatste update:

Het gaat momenteel even helemaal niet lekker tussen Sharon en Esmee Ipema, beter bekend als de Terror Twins uit Ex on the Beach. Sharon sloeg een nieuw vriendje aan de haak en dat was voor Esmee de 'druppel'.

"Zij verkiest hem boven mij", zo vertelt Esmee aan Shownieuws. De tweeling, die recent zorgde voor een shockerende plastische transformatie, kunnen nu dus even niet meer door één deur. Eerder deze week liet Sharon al doorschemeren dat het hommeles is. "Ze blijft altijd mijn zusje, maar op dit moment leiden we ieder ons eigen leven."

EotB-Terror Twins Sharon en Esmee hebben ‘hevige ruzie’

Ex on the Beach-ruzie

We wisten al dat de dames geen blad voor hun mond nemen. Zo zei Sharon eerder al goudeerlijk dat ze toch wel een beetje spijt heeft van haar gedrag in Ex on the Beach. Esmee denkt dat Sharons onzekerheid nu zorgt voor alle ophef. "Omdat zij zo onzeker is, kijkt ze tegen mij op en maakt ze er elke keer een strijd van. Als wij dan ergens zijn, wil ze zo graag geliefd worden door anderen dat ze mij elke keer aan de kant zet. Ze verkiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt!”

Komt het ooit nog goed?

Hopelijk proberen de zusjes er samen uit te komen. Hun toekomstige tv-carrière zal er vanaf hangen. Iedereen wil Sharon en Esmee natuurlijk samen zien! "Ik weet dat als Sharon verandert, dat het dan goed kan komen", zo verzekert Esmee ons. "Het liefst wil ik dat we niet aan relaties denken en gewoon die bekendheid voortzetten. Alles wil ik met haar doen, de wereld rondreizen et cetera. Maar dan moet ze wel veranderen.” 

Lees verder