De Farao in The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Farao in The Masked Singer

The Masked Singer: Dít was De Farao

|
|

Laatste update:

Drama in The Masked Singer! Door een ongelukkig toeval verloren we één van de beste kandidaten van het seizoen. De prima zingende Cupido en de populaire Giraffe rekenden af met De Farao.

Vanaf deze week vallen er twee kandidaten af in The Masked Singer. Kijkers worstelden nog met het verlies van De Vogelverschrikker en het drama werd alleen nog maar groter.

De tweede battle was een bitterzoete strijd: de twee beste zangers, De Farao en Cupido namen het tegen elkaar op en ééntje moest afvallen. De Farao trok aan het kortste eind, maar maakte in de sing-off tegen De Giraffe een goede kans. Het liep anders!

Rare Giraffe tackelt de Farao

De hyperactieve Giraffe met zijn grappige kostuum stal de show! De Farao hoefde niet zijn meerdere te erkennen in De Giraffe, maar het melige dier pakte wél de populariteitsprijs!

Carlo Boszhard was een beetje onthutst: “De beste stem van het programma gaat eruit!” Inderdaad, maar… wie zat er in het kostuum verborgen? Buddy, Gerard, Carlo en Loretta waren unaniem: dit kon alleen René van Kooten zijn!

The Masked Singer: Dít was De Farao

The Masked Singer: René van Kooten als Farao

Van Kooten vond zijn deelname erg leuk, maar hij had wel wat moeite met de geheimhouding van zijn deelname. “Mijn oudste dochter is een enorm fan van het programma. Die is nu van de bank gevallen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder