The Masked Singer: dít was De Vogelverschrikker

The Masked Singer

The Masked Singer kent vanaf deze week twéé afvallers per aflevering! Vanavond vochten De Haai en De Vogelverschrikker elkaar de tent uit!

De Haai en De Vogelverschrikker moesten het tegen elkaar opnemen, nadat ze hadden verloren van De Krokodil en De Stier. De twee zongen One Way or Another van Blondie, en De Haai deed dat volgens het publiek het beste. Vaarwel, Vogelverschrikker!

The Masked Singer: dít was De Vogelverschrikker

Toen De Vogelverschrikker zijn masker afzette, kwam… cabaretier Marc-Marie Huijbregts tevoorschijn! De kijkers thuis hadden het al een paar afleveringen in de gaten, maar de jury had het er erg moeilijk mee.

The Masked Singer: dít was De Vogelverschrikker

Huijbregts had het enorm naar zijn zin in The Masked Singer, maar hij was niet helemaal voorbereid op het onbedoeld lullige commentaar van de jury. “Oh, wat heeft hij een korte beentjes! Ik dacht: Oh jee, ze gaan natuurlijk van alles zeggen!”

The Masked Singer

Marc-Marie voegt zich bij De Viking, De Zwaan, De Alien, Het Lieveheersbeestje, De Octopus en Het Elfje. Hier vind je alle kostuums van The Masked Singer: mét de BN’ers die we verdenken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.