Onthulling: Déze BN'er was de Octopus in The Masked Singer

Onthulling: Déze BN'er was de Octopus in The Masked Singer

Het was vanavond tijd voor de derde aflevering van The Masked Singer. De laatste vijf kandidaten werden aan ons voorgesteld. Maar helaas moest één van hen ook meteen weer het veld ruimen… Wie was de Octopus in The Masked Singer?

De laatste vijf kandidaten in The Masked Singer

Het derde seizoen van The Masked Singer is inmiddels alweer drie weken onderweg. Vanavond maakten we kennis met de vijf laatste kandidaten. Het ging om: de Farao, het Biggetje, het Elfje, de Octopus en de Haai. Voor één van deze vijf was het The Masked Singer-avontuur echter van korte duur… De Octopus werd namelijk naar huis gestuurd. Welke BN’er zat er verstopt in het kostuum? We vertellen het je graag! 

Déze BN'er was de Octopus in The Masked Singer

De Octopus bleek niemand minder te zijn dan Jette van der Meij! De GTST-actrice werd dus ontmaskerd, maar de komende weken is er nog méér dan genoeg te raden. Sterker nog: het derde seizoen van The Masked Singer is een stuk langer dan de voorgaande reeksen. Benieuwd naar de identiteit van de andere kandidaten? In dit overzicht vind je hints en speculaties over alle kandidaten in The Masked Singer.

jette van der meij the masked singer

P.S. Het Elfje mag haar kostuum dus nog even aanhouden… Wij denken echter al te weten wie er in het schitterende pak schuilgaat!

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.