• Nieuws

Déze BN’er was De Zwaan in The Masked Singer

The Masked Singer

Vanavond was het eindelijk zo ver: de televisiehit The Masked Singer is weer helemaal terug! De eerste mysterieuze kandidaten gingen helemaal los, maar helaas viel er ook meteen eentje af…

Seizoen 3 van The Masked Singer ging spetterend van start: De Krokodil trapte af met Tina Turners Nutbush City Limits. Carlo en Loretta dacht dat Katja Schuurman in het kostuum zat, terwijl Gerard en Buddy een hele waslijst aan verdachten hadden. Na De Krokodil was De Vogelverschrikker aan de beurt en kijkers dáchten deze 'houten klaas' in de smiezen te hebben.

Het mysterie van de avond was De Zwaan. De panelleden hadden geen idee met wie ze te maken hadden en zelfs online reageerde iedereen vertwijfeld... Na een prima optreden van De Alien blies Cupido alle panelleden én kijkers van hun sokken.

De Alien en De Zwaan moesten onderling uitvechten wie er door mocht naar de volgende ronde in de sing-off. Helaas voor De Zwaan kreeg ze de minste stemmen en moest ze er aan geloven. Mooi gedaan... Anita Witzier! De naam van de presentatrice kwam online sporadisch voorbij, maar de onthulling was een enorme verrassing!

Déze BN’er was De Zwaan in The Masked Singer

Nieuw seizoen van The Masked Singer

Anita Witzier werd dus ontmaskerd, maar de komende weken is er nog méér dan genoeg te raden. Sterker nog: het derde seizoen van The Masked Singer is een stuk langer dan de voorgaande reeksen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Hier vind je een overzicht van alle personages in The Masked Singer (die we tot nu toe kennen). Daarnaast vind je op deze pagina ook alle hints én de speculatie over hun identiteit.

Je ziet The Masked Singer elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur. Dit zijn de beste (en slechtste) optredens van de eerste twee seizoenen.