The Masked Singer: deze BN’er was het Elfje!

Het Elfje in The Masker Singer

The Masked Singer ontmaskerde vanavond weer een bekende Nederlander! Wie ging er schuil achter het masker van het schattige Elfje?

De Farao opende de avond en hoewel we vrij zeker zijn van zijn identiteit, durven we er nog niet 100% voor te gaan. Bij het Elfje en De Boekenwurm hadden we al sterke vermoedens en zelfs De Haai denken we inmiddels in de smiezen te hebben. Het Biggetje weten we ook zo goed als zeker, maar zoals we weten zit The Masked Singer vól verrassingen.

Na een hilarisch gastoptreden van de ‘monstertjes’ ging The Masked Singer door in de vijfde versnelling. Door het nieuwe element is er geen tijd meer voor de traditionele ‘battles’, maar de ‘low-budget’-optredens maken dat meer dan goed!

The Masked Singer: deze BN’er was het Elfje!

Hoewel alle optredens prima waren, moest Het Elfje het masker afzetten… We waren er vrij zeker van dat Hadewych Minis verstopt zat in het groene gevaarte, maar daar zaten we helemaal naast!

The Masked Singer: deze BN’er was het Elfje!

Niemand minder dan Isa Hoes was Het Elfje! Achteraf hadden we dit kunnen weten. De schrijfster komt uit Brabant, deed mee aan De Gevaarlijkste Wegen én kreeg 'vlinders in haar buik'. Hoes heeft natuurlijk een dochter die zo heet. Ze hoopte op 'nog één kans', wat we kennen van de gevangenisserie Vrouwenvleugel, waarin ze een grote rol speelde. De hints gingen nog even door, en op social media overheerste ongeloof.

The Masked Singer

Het Elfje voegt zich bij De Viking, De Alien, De Zwaan én De Octopus. Hier lees wie we nog meer op het oog hebben als mogelijke BN'ers die meedoen aan The Masked Singer.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet The Masked Singer elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.