Déze BN'er was De Viking in The Masked Singer

The Masked Singer

De tweede deelnemer van The Masked Singer is bekend! Vanavond werd Ron Brandsteder ontmaskerd als De Viking!

Nadat Anita Witzier vorige week werd ontmaskerd als De Zwaan, verschenen er deze week vijf nieuwe kandidaten. De avond werd geopend door een Franse Giraffe, waarna het de beurt was aan de tweetalige Boekenwurm. De Friese Stier ging verder met A Little Bit of Love, waarna De Viking het overnam met een vrolijk piratenlied.

Loretta Schrijver werd bijna gek toen ze geconfronteerd werd met Het Lieveheersbeestje, wat haar lievelingsdier is. "Jij mag er nooit uit, nooit!" Waarschijnlijk gebeurt dat ook niet want het kleine insect had een stem waar je u tegen zegt! Kijkers dachten massaal aan vocale talenten als Karin Bloemen óf Francis van Broekhuizen.

Het Lieveheersbeestje werd als eerste naar de volgende aflevering gestemd, waarna De Stier en De Giraffe volgden. De Viking en De Boekenwurm moesten onderling beslissen wie er doormocht. De Viking worstelde zich door Elvis I Can't Help Falling in Love With You, terwijl de Boekenwurm een swingende versie van Hot Stuff zong. De Viking werd weggestemd en onthulde zichzelf als... Ron Brandsteder!

Déze BN'er was De Viking in The Masked Singer

In de aflevering van volgende week maken we kennis met de laatste vijf personages uit The Masked Singer.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

The Masked Singer 2021

Het derde seizoen van The Masked Singer weer een dikke hit. Door het succes van de voorgaande edities krijgt de zang- en raadwedstrijd een stuk meer afleveringen dan voorheen! Volgens Gerard Joling wordt de show daarnaast alleen maar moeilijker: met zijn collega Buddy Vedder heeft hij de grootste moeite om de deelnemers te ontmaskeren.

Je ziet The Masked Singer elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur. Hier vind je de beste én slechtste momenten van het zangspektakel tot nu toe.