Gerard Joling bij Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling bij Jinek

Gerard Joling ‘raadt geen reet’ in The Masked Singer

|
|

Laatste update:

Kun je nú al niet wachten op het nieuwe seizoen van The Masked Singer? Gerard Joling vertelde bij Jinek iets meer over de kandidaten en zei dat we vanaf 15 oktober alles kunnen verwachten.

Eva Jinek stond even stil bij Anastacia, die de Australische versie van The Masked Singer won. Gerard Joling, die in de Nederlandse versie panellid is, reageerde uitgebreid op de onthulling.

Jinek vroeg of de Nederlandse versie van The Masked Singer dit in het nieuwe seizoen kon toppen. Joling: “Dit is wel dat je denkt: Mijn God, het kan dus nóg hysterischer en groter. Maar we gaan dit seizoen wel echt groot en je ziet dingen waarvan je denkt: ik geloof het niet!” Dan heeft hij het waarschijnlijk niet over het binnenbrandje dat de opnames op zijn kop zette.

Presentatoren en... politici in The Masked Singer?

“Het meest frappant zijn de mensen die er aan meedoen. Ik zit samen met Buddy Vedder in het panel en qua raden is het een slecht seizoen. We raden eigenlijk geen ene reet!” Aan wie moeten fans van The Masked Singer dan denken? Presentatoren, presentatrices, iemand uit de politiek: die nemen drie maanden zangles om deel te nemen.”

Met Voice Control van Ziggo wordt streamen nóg leuker

Bij het woord politiek sloeg Eva Jinek meteen aan. “Uit de politiek? Wie dan?” Joling ging daar natuurlijk niet op in: “Dat zou jij wel willen weten. Maar het is hilarisch en er komen allemaal mensen voorbij waarvan je denkt: dat jij daar aan méédoet!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet het derde seizoen van The Masked Singer vanaf 15 oktober op RTL4. Vanwege het succes kent de show dit seizoen twee keer zoveel afleveringen. Hier kijk je even terug naar alle hoogte- én dieptepunten van de voorgaande seizoenen.

Lees verder