Paniek! Brand uitgebroken in The Masked Singer-studio

Door Redactie
Paniek! Brand uitgebroken in The Masked Singer-studio

De schrik zit er goed in bij de makers en kandidaten van The Masked Singer: er is brand uitgebroken in de studio, zo wordt bevestigd aan RTL Boulevard.

Onbekende schade

Met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen dat op 15 oktober zal beginnen, waren de repetities in volle gang toen er opeens brand uitbrak. Waarschijnlijk is de brand in de keuken ontstaan. Met de kandidaten die op dat moment aanwezig waren gaat het goed, zij zijn elders ondergebracht. Het is nog onbekend hoe groot de schade op dit moment is. Waarschijnlijk kunnen de geplande opnames van morgen gewoon doorgaan. Opvallend genoeg was er eerder al grote paniek bij de makers toen er een brandalarm afging. Dat bleek echter loos alarm, maar nu was het wel degelijk raak.

Nieuw seizoen

Ook dit nieuwe seizoen van The Masked Singer, waarin 15 BN'ers de strijd al zingend met elkaar aangaan, zal weer gepresenteerd worden door Ruben Nicolai. Panelleden Carlo Boszhard en Loretta Schrijver - die gelukkig gewoon terugkomt - en Gerard Joling en Buddy Vedder zullen weer gaan raden wie er in de prachtige pakken zitten. Nieuw dit jaar is dat er een heuse aftershow zal zijn: After the MaskHierin krijgen de kijkers een blik achter de schermen.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer zie je vanaf 15 oktober op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.