Wie zit er in de geweldige kostuums in The Masked Singer?

Veronica Superguide logo
Wie zit er in de geweldige kostuums in The Masked Singer?

Wanneer start het nieuwe seizoen van The Masked Singer?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

The Masked Singer heeft zich al na twee seizoenen onmisbaar gemaakt. Vorig jaar hield het RTL-programma zo'n 3 miljoen mensen per aflevering aan de buis gekluisterd, dus een derde seizoen kan niet uitblijven. Wij vertellen je alvast alles dat je moet weten! 

Spelshow ten top

Ondanks dat dit programma pas twee seizoenen, plus een special, op de buis is, hoeven we het eigenlijk niet te introduceren. Maar voor wie deze kleurrijke zangwedstrijd niet kent, leggen we het kort uit. In The Masked Singer houden diverse bekende gezichten zich schuil in uitbundige kostuums. De deelnemer geeft een optreden en de jury bestaande uit Gerard Joling, Loretta Schrijver, Carlo Boszhard en Buddy Vedder moet raden wie er daadwerkelijk voor hen staat. Hierbij krijgen ze hulp van wat verborgen hints en aanwijzingen. Alleen weten ze die te ontcijferen?

Wanneer start het nieuwe seizoen van The Masked Singer?

Spetterend laatste seizoen

Het afgelopen seizoen staat nog vers op ons netvlies gebrand. We lieten ons afleiden door de act van 'Zebra' Najib Amhali, dansten de caramba met de exotische 'Lama' Joris Linssen en vielen massaal voor de charmes van de zwangere 'Vos' Noortje Herlaar. En vergeet de prachtige stem van 'Neptunus' Jan Dulles niet; die hield ons allemaal in zijn greep! We kunnen allemaal maar hopen dat de kandidaten van het komende seizoen net zoveel indruk gaan maken.

Wanneer start het nieuwe seizoen van The Masked Singer?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Releasedatum The Masked Singer 2021

De officiële releasedatum van The Masked Singer 2021 is nog niet bekend, maar wij durven wel een gokje te wagen. Ervan uitgaande dat RTL op vrijdag 27 augustus start met een gloednieuw seizoen van The Voice Senior en wetende dat dat seizoen dit jaar 7 weken duurtgaan we acht weken verder in de tijd. Dat zou betekenen dat The Masked Singer van start gaat op vrijdag 15 oktober 2021, dat komt grotendeels overeen met de opnames waar nog publiek voor wordt gezocht. Meer goed nieuws: het komende seizoen telt maar liefst twaalf afleveringen. Houd je agenda dus maar vrij! 

Wanneer start het nieuwe seizoen van The Masked Singer?

De kandidaten

We hadden je het liefst een rijtje namen gegeven van mensen die deelnemen, maar laten we eerlijk zijn: dan had het concept van The Masked Singer in het water gevallen! De deelnemers blijven tot de grote ontmaskering strikt geheim. Wel gaan we ervan uit dat we Ruben Nicolai, Gerard Joling, Buddy Vedder en Carlo Boszhard gaan terugzien, net als de altijd positieve Loretta Schrijver. Al is het maar te hopen dat zij op tijd is hersteld.The Masked Singer is te zien op RTL 4. Om het wachten op het nieuwe seizoen te overbruggen, lees je hier alles over de (behoorlijk dure) pakken

Lees verder