WAT!? Zóveel kosten The Masked Singer-kostuums

The Masked Singer

Wekenlang genoten we van de BN’ers in The Masked Singer én hun fantastische kostuums. Als je je afvraagt wat al die pracht en praal kost, dan heeft Samantha Steenwijk (de Kameleon) het antwoord!

Samantha Steenwijk was vandaag te horen op Radio Veronica, en daarin vertelde ze dat RTL4 tonnen heeft uitgegeven aan de verschillende kostuums!

Het liefst had Samantha haar pak mee naar huis genomen (ze was te zien als de seksueel totaal onbenaderbare Kameleon), maar dat ging mooi niet door. “Die pakken zijn zo duur! Ze hebben mij verteld dat ze ruim 10.000 euro per stuk zijn.” Daar kun je toch een aardig autootje voor kopen.

Hoewel het Kameleonkostuum speciaal voor Samantha gemaakt werd, probeert RTL4 volgens de zangeres wat geld met de pakken terug te verdienen, volgens Steenwijk zijn er al een paar verkocht aan buitenlandse varianten op The Masked Singer. “Ze zijn gewoon te duur om te laten liggen, dat is hartstikke zonde.” De rest van de kostuums ligt nog ergens stof te verzamelen in de opslag.

The Masked Singer Oud en Nieuw

Jan Dulles (Neptunus) won de tweede editie van The Masked Singer, na een spannende sing-off met de Vos, aka Noortje Herlaar. Gelukkig wordt er op Oudejaarsavond een speciale editie gehouden. De Sneeuwpop, Champagnefles, Oliebol, Staande Klok en Vuurwerk binden op 31 december de muzikale strijd aan.

We hebben al een paar theorieën over welke BN’ers meedoen aan The Masked Singer Oud en Nieuw, maar deze… kunnen nog wat werk gebruiken.