Alle nieuwe The Masked Singer-pakken onthuld!

Door Robin Heerkens
Ruben Nicolai in The Masked Singer

Eerder maakte Margriet van der Linden het allereerste Oudejaars The Masked Singer-kostuum bekend, maar uiteraard komt de wandelende champagnefles niet alleen. Voor de speciale Oudejaarsuitzending van RTL's megahit komen ook nog eens vier andere pakken voorbij.

'Champie' bleek een voorbode te zijn voor de rest van de krankzinnige kostuums. Ze hebben namelijk allemaal wel iets te maken met typische Oud & Nieuw-zaken. Nou, waar denk jij aan als je aan het einde van het jaar denkt? Grote kans dat je dat binnenkort als kostuum voorbij ziet waggelen!

Karakters oudejaarsspecial The Masked Singer

De Oud & Nieuw-special van The Masked Singer, lees hier alles over die bijzondere extra aflevering, gaat dus knallend het jaar uit met een wandelende champagnefles. Dat wisten we al. Maar bereid je ook maar vast voor op de Oliebol, het Vuurwerk, de Klok én de Sneeuwpop! We gaan er ein-de-lijk achterkomen hoe een oliebol eruitziet als hij zou kunnen lopen, iets wat we ons al stiekem jááárenlang afvragen.

Alle nieuwe The Masked Singer-pakken onthuld!

Alle maskers gaan af

We sluiten shitshow 2020 dus af met een stel heerlijk hysterische kostuums. Een mooi vooruitzicht. Nog mooier: de vijf nog onbekende BN'ers trekken na middernacht allemaal hun maskers af. Kijk, dat scheelt ons weer wekenlang wachten!

The Masked Singer Oud & Nieuw special is op 31 december te zien bij RTL 4 om 22.20 uur.