Eerste nieuwe kostuum The Masked Singer onthuld!

Door Robin Heerkens
The Masked Singer Oudejaars

Huh? Nu alweer een nieuw The Masked Singer-kostuum? Ja, dat lees je goed. Er komt een Oudejaarsspecial van The Masked Singer en het eerste pak ik zojuist binnen komen wandelen...

We zijn eigenlijk nog maar net bijgekomen van die spectaculaire finale vol onthullingen, maar RTL voert de marketingcampagne voor de special nu alvast flink op. Margriet van der Linden kreeg de eer. Haar talkshow M besteedde gisteren aandacht aan The Masked Singer met oud-deelnemers en aan het einde mocht ze 1 van de 5 nieuwe pakken onthullen!

De Champagnefles

Het afgelopen seizoen bracht ons de epische watergod Neptunus, een prachtig vormgegeven Kameleon, een strak panterpak inclusief staart en een indrukwekkende bling bling-Zebra. En het eerste kostuum van de Oudejaarsspecial is... een wandelende champagnefles! Dat is even wennen, maar qua hysterie en chaos zien we het eigenlijk al voor ons. Zo'n fles op pootjes is ongetwijfeld hilarisch. 

Wie zit erin?

M mocht alleen dit beeld laten zien. We hebben champie helaas nog niet horen zingen. Gelukkig krijgen we tijdens Oud & Nieuw, na het knallen van de échte champagne, ook direct alle onthullingen te zien. Wel kunnen we alvast verklappen wie er niet in één van de kostuums zal zitten: Angela de Jong.

The Masked Singer Oud & Nieuw special is op 31 december te zien bij RTL 4 om 22.20 uur.