De Oudejaarsspecial van The Masked Singer krijgt steeds meer vorm

Door Redactie
De Oudejaarsspecial van The Masked Singer krijgt steeds meer vorm

Over anderhalve week weten we welke BN'ers ons massaal voor de gek hebben gehouden in The Masked Singer. Toch houdt het daar niet bij op voor dit jaar! Op 31 december komt RTL namelijk met een korte editie van de succesvolle show en daar weten we nu eindelijk wat meer over.

Heb je het huidige seizoen van The Masked Singer al helemaal uitgespeeld? Wees gerust! Op Oudejaarsavond staan er namelijk weer vijf gemaskerde BN'ers klaar om de longen uit hun lijf te zingen.

Vaste teams

In diverse rondes nemen de vijf nieuwe, feestelijke karakters het tegen elkaar op. Ze zingen solo's, duetten en laten zelfs van zich horen in een heuse groepsact. Aan vaste panelleden Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver opnieuw de taak om te raden welke bekende collega's uit het vak schuilgaan achter die knotsgekke pakken. Eén ding is zeker: Angela de Jong heeft al bedankt voor deze eer

Onthulling na het aftelmoment

Ook thuis kunnen we natuurlijk weer heerlijk raden, al zal het dan opnieuw zonder app zijn. Gelukkig hoeven we in vergelijking met het huidige seizoen geen weken te wachten tot we eindelijk meer weten. Er gaat misschien om 00.00 uur eerst een aftelmoment aan vooraf, maar na het elleboogboksen met je vrienden of het zoenen van je huisgenoten zal de winnaar zich onthullen.

The Masked Singer Oud & Nieuw special is op 31 december te zien bij RTL 4 om 22.20 uur. Bekijk hier wat RTL tijdens de decembermaand nog meer uitzendt.