De Vos uit The Masked Singer 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Vos uit The Masked Singer 2020

The Masked Singer: Alle finalisten ontmaskerd in spectaculaire ontknoping

|
|

Laatste update:

Vanavond was het dan eindelijk zover: de ontknoping van The Masked Singer! En zoals dat gaat bij de grote finale, werden alle overgebleven kandidaten ontmaskerd!

De Panter

De eerste deelnemer die in de finale het veld moest ruimen, was de Panter. Achter het masker bleek Nicolette van Dam te zitten. Ondanks dat wij (en de rest van Nederland) vol hadden ingezet op deze presentatrice, hadden de panelleden het er maar moeilijk mee. Sterker nog, Carlo was de enige die het bij het juiste eind had!

Win Watch Dogs: Legion voor PS4, Xbox One of PC!

De Zebra

Ook de Zebra kon zijn spullen pakken. In het kostuum zat Najib Amhali. Ook dit zal voor de meeste kijkers geen verrassing geweest zijn. Buddy ging echter voor een andere cabaretier: Guido Weijers. Leuk geprobeerd, maar de gok betaalde zich niet bepaald uit…

De Vos

In de bepalende sing-off van The Masked Singer ging het tussen de Vos en Neptunus. Laatstgenoemde wist de winst te pakken. Maar voordat er werd onthuld wie er achter het masker van de winnaar schuilging, werd natuurlijk eerst de runner-up ontmaskerd! De Vos bleek niemand minder dan Noortje Herlaar. Loretta was het enige panellid dat door deze musicalster op het verkeerde been werd gezet.

Neptunus

Ten slotte was het tijd voor de ultieme ontmaskering: die van de winnaar van The Masked Singer 2020. In het kostuum van Neptunus bleek de zingende Volendammer Jan Dulles te zitten. De panelleden waren unaniem: iedereen ging voor de zanger van de 3JS. En gelijk hadden ze natuurlijk!

Lees verder