Neptunus in The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Neptunus in The Masked Singer

The Masked Singer: is deze Volendammer Neptunus?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ben jij na weken van twijfelen, speculeren en raden in The Masked Singer nog steeds geen steek wijzer? Geen paniek: we got you. Neptunus en zijn goddelijke strot maakten al vanaf zijn eerste optreden een verpletterende indruk en wij denken zeker te weten wie er in het kostuum zit!

Dat is, 99,99% zeker, 3JS-zanger Jan Dulles!

The Masked Singer: is deze Volendammer Neptunus?

De stem, de intonatie, de power; dit is 'm gewoon.

Nog niet overtuigd? Laat ons je de dan overtuigen met de hints hieronder.

De hints

Jan werd geboren als Jan Keuken; Dulles is een artiestennaam! Nou, komt dat effe goed uit met de hints! Ook de hint over Frankrijk is door een kijker al overtuigend aan Jan gelinkt. En die drie jointjes die in een van de filmpjes op tafel lagen? Dat staat natuurlijk voor de 3JS. Nou ja! We zijn er nog niet hoor. Een ander wees op het pak zelf, watergod Neptunus. Het debuutalbum van de 3JS heet Watermensen. 1+1=2. Twijfel je nog?

Songfestival en Elvis

We gaan gewoon even door. Hints genoeg! De Elvis-aanwijzing past ook precies bij Jan. Kijk maar eens naar dit geweldige DWDD-duet dat Jan ooit deed met een virtuele versie van The King. En de vraag die de jury stelde, of 'ie ooit meedeed aan het Songfestival, werd een beetje vaag, maar toch instemmend beantwoord. De panels zaten een beetje op het spoor van Douwe Bob en Waylon, die allebei al eens een keer meededen aan het liedjesfestijn. Maar... de 3JS ook. Overigens niet al te succesvol, maar dat maakt voor nu natuurlijk niet uit. 

Geen twijfel mogelijk

De The Masked Singer-aflevering van twee weken geleden liet er geen twijfel meer over bestaan. Ja, Neptunus heeft inderdaad een kindje gekregen; kijk maar eens naar het nieuwsbericht hieronder. En de 'passie'-hint past ook perfect bij Jan Dulles. Hij speelde Jezus in The Passion 2014!

De laatste aflevering maakt het alleen nog maar duidelijker. Véél duidelijker. Tijdens het politieverhoor met Kees van der Spek kregen we nog een aantal overduidelijke aanwijzingen. Het Jezus-beeld wijst natuurlijk op The Passion, zoals we hierboven ook al meldden. En die 'twee handlangers', waar Kees het over had? Dat wijst uiteraard op de twee andere JS uit de 3JS.

The Masked Singer-verdenkingen

Benieuwd naar andere potentiële BN'ers die in de pakken kunnen zitten? Check dan deze lijst vol met The Masked Singer-verdenkingen! Of klik op de links hieronder om erachter te komen wie er in de kostuums zitten van...

- De Panter- De Vos- De Zebra

Lees verder