Win Watch Dogs Legion voor PlayStation 4, Xbox One of PC!

Door Redactie
Watch Dogs Legion

Alle hackers verzamelen! Watch Dogs Legion is nu uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC en later nog voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. En wij mogen een exemplaar voor een systeem naar keuze weggeven! Ben jij er klaar voor om met je hackerleger Londen terug te veroveren?

Londen is veranderd in een politiestaat door de kwaadaardige militaire privé-organisatie Albion. Overal hangen camera’s, je smartphone wordt afgeluisterd en ze weten zelfs welke genante series je stiekem kijkt op Netflix! Het hackercollectief DedSec is gelukkig bezig om in de schaduwen het systeem te ontmantelen.

Wil jij je aansluiten bij DedSec om Londen te bevrijden van Albion? Reageer dan onder onze Facebook-post en je maakt kans op Watch Dogs Legion voor PS4, Xbox One of PC!

Speel met iedereen in Watch Dogs Legion

In Watch Dogs Legion kun je bijna iedereen rekruteren voor DedSec, want veel Londenaren hebben het gehad met Albion. Via je smartphone kies je met welk personage je een missie uitvoert en dat heeft ook invloed op hoe je speelt. Ga je bijvoorbeeld een Albion-gebouw infiltreren als een hacker met een drone, een sluwe spion of een lompe bouwvakker? Of kies je toch ervoor om een lief oud omaatje te spelen die met de taser in haar handtas iedereen uitschakelt? Alles is geoorloofd in de strijd om Londen!

Watch Dogs Legion is nu uit voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC en je kan hem al bestellen op de Ubisoft Store. Bij aankoop van de game op PlayStation 4 of Xbox One, krijg je een gratis upgrade naar de versie voor PlayStation 5 of Xbox Series X|S bij release van de consoles.

Korting op Watch Dogs Legion in de Ubisoft Store

Exclusief voor Superguide-lezers: 20% korting op Watch Dogs Legion in de Ubisoft Store!

Bestel Watch Dogs Legion hier en voer de code VERONICA20 in.

Ubisoft Store is dé plek voor al jouw Ubisoft-producten. Bij de Ubisoft Store geniet je altijd van 20% korting bij het gebruik van 100 Club Units op jouw aankoop. Daarnaast vind je bij de Ubisoft Store Exclusieve Collector’s Editions & Collectibles, heb je pre-order-voordelen én gratis verzending vanaf € 30,-.