Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

The Masked Singer-kostuums

Leuke muziek, geweldige kostuums en telkens de vraag: welke BN’er zit er achter het masker? The Masked Singer is een regelrechte hit op RTL4 en start vrijdag 25 september weer! Om vooruit te lopen op het nieuwe seizoen beantwoorden we alvast de belangrijke vraag: 'Welk The Masked Singer-figuur is de beste minnaar of minnares?'

15. De Koning

De Koning is het belangrijkste stuk uit het schaakspel, en lijkt hier wel een vijand uit één of ander fantasy-computerspel. Wat opvalt is dat de Koning geen benen heeft, net zomin als een kruis. Traditionele liefde zit er dus niet in, maar de Koning is waarschijnlijk een joekel van een SM-lord.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

Hij heeft geen mond, kan niet lopen, maar hij deelt zweepslagen uit als de beste. Andersom kun je hem omduwen, waarna hij onmogelijk nog overeind komt. Als hij genoeg gesmeekt heeft, help je ‘m weer overeind. Veel mensen gruwelen bij het idee, maar het is fijn om de optie te hebben!

14. Neptunus

Waar te beginnen? Het hoofd van Neptunus ziet er prachtig versierd uit, met metallic tentakels, zeesterren en slakken. Schitterend, maar sensueel is Neptunus absoluut niet.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

De heerser van de zeven zeeën zal nog proberen je te verleiden met zijn gouden drietand, maar zijn favoriete positie is de gevreesde ‘zeester’. Tot slot lijkt zijn mond op een ‘eendenbek’: één van die dingen waar vrouwen absoluut gék op zijn.

13. De Kameleon

De Kameleon kijkt alsof het haar óók allemaal maar overkomt. Het zal je ook maar gebeuren dat je wordt geboren met scherpe glasscherven op je rug, staart en schouders. De Kameleon is praktisch onbenaderbaar, en eerlijk gezegd gewoon levensgevaarlijk!

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

De enige plek zonder risico op snijwonden is de bek van de Kameleon, maar díe is zo groot dat je er spontaan een minderwaardigheidscomplex van krijgt. Jammer, Kameleon… het hád zo mooi kunnen zijn!

12. De Zebra

Deze ‘party boy’ draagt een absurd grote bril om zijn verwijde pupillen (van de XTC?) te verbergen. Hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling, maar tegelijkertijd beseft hij dat zijn leven in het feestgedruis niet eeuwig kan duren.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

De Zebra schept graag op over het aantal vrouwen (of mannen) dat hij verslond: het gaat om de kwantiteit, niet om de kwaliteit. 's Nachts huilt de Zebra zichzelf in slaap omdat hij iets mist in zijn leven. Ergens schuilt er een vurig minnaar in de zebra, maar hij wacht nog op de man of vrouw die hem minder lui maakt.

11. De Dinosaurus

Als kind waren we dol op dinosaurussen! Het gebrul, de gigantische tanden én hun bloeddorst maakt deze wezens razend interessant voor kinderen. Nu we volwassen zijn, zijn we wat minder snel onder de indruk van de oeroude reptielen, en dat geldt al helemaal op seksueel gebied.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

Deze dino draagt een samoeraiharnas en een paar zwaarden (daar stond de T-Rex bekend om), maar géén helm. Daardoor zien we dat zijn ogen aan de zijkant van zijn hoofd zitten. Dit maakt oogcontact onmogelijk, wat nogal afbreuk doet aan de romantiek. Door zijn enorme flubberstaart kan de dinosaurus niet op zijn rug liggen; eigenlijk is alleen de missionarishouding een realistische optie.

Niet iedereen houdt van experimenteren, maar van deze dino worden wij in ieder geval niet warm.

10. De Astronaut

De Astronaut ziet er op het eerste gezicht cool uit, maar die coolheid heeft een hoge prijs! De gigantische vissenkom op zijn (of haar) hoofd maakt het praktisch onmogelijk om intiem te zijn met een ander. Geen gekus en gezoen, en als je één verkeerde beweging maakt krijg je een kopstoot die je nóóit meer vergeet.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

De Astronaut kan ook niet echt atletisch doen zonder dat zijn vizier beslaat. Nee, we zien hem/haar eerder als een voyeur, die op dit moment stiekem naar je zit te loeren.

9. De Vlinder

Elegant, ogen waarin je verdrinkt en een fashion-sense om je vingers bij af te likken. De Vlinder is een fantastische verschijning waar je in één klap verliefd op wordt. De belangrijkste vraag: is de hoepelrok van de Vlinder een jurk, of… is het onderdeel van haar lichaam? In het laatste geval voorzien we grote problemen!

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

De jurk is zó breed dat deze Vlinder onmogelijk bij je in de buurt kan komen! Als je op een ladder moet gaan staan om elkaar te kunnen kussen, dan willen we niet eens nadenken over hoe je de Vlinder moet beminnen.

Belangrijke kanttekening: een vlinder paart vaak maar één keer, waarna ze haar eieren legt en sterft. Het is belangrijk dat je verzót bent op kinderen, want gemiddeld legt ze er in één keer 100!

8. De Aap

De aap is een echte playboy, die er alles aan doet om je in zijn bed te krijgen. Hij houdt van luxe en martini’s, maar pas op: het gaat hem meer om de verovering dan om jou! Als je hebt toegehapt laat hij vervolgens nóóit meer iets van zich horen.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

De Aap is geen extreme minnaar, zoals de Koning, maar omdat zijn voeten óók handen zijn, opent dat allerlei interessante mogelijkheden. Zijn zonnebril houdt hij op. Altijd.

7. De Vuurvogel

Het is soms moeilijk te zien of een Masked Singer-figuur een man of een vrouw is, maar omdat de Vuurvogel een jurk draagt gaan we ervan uit dat we met een dame te maken hebben. Met een snavel én… een baard.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

Naast deze lange kriebelbaard draagt de vogel ook een enorm aantal veren om je mee te kietelen. Net als de Dinosaurus heeft de vuurvogel ogen aan de zijkant van haar kop, waardoor ze minpunten krijgt voor het oogcontact. Dit maakt de Vuurvogel (vermoedelijk!) goed door je te blinddoeken voor ze met haar veren aan de slag gaat.

De Vuurvogel is niet voor iedereen, maar een geraffineerd en geduldig minnares.

6. Het Skelet

Vriendelijk, elegant en smaakvol: dat is het Skelet! Ze ziet er vriendelijk uit, maar is deftig: ze houdt van franje en bloemen in haar haren, dus je moet écht je best doen om in de kijker te komen.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

Vlees op de botten heeft ze helaas niet, en het is totaal onduidelijk wat er precies onder haar jurk zit. Ze heeft wel een stel lippen(!?) waar ze ongetwijfeld wonderen mee verricht. Dit alles vindt natuurlijk alleen plaats ná het huwelijk, dat spreekt vanzelf. Aangezien Het Skelet al dood ís kom je nóóit meer van deze dame af, dus denk van tevoren even na of je een eeuwigheid met haar wil doorbrengen.

5. De Lama

Op het eerste gezicht is de Lama een frisse, knappe verschijning. Als je nóg eens kijkt, dan is dit aantrekkelijke dier een beetje… creepy. Zijn handen, voeten en gezicht zijn gebreid, maar zijn broek en jas zijn gemaakt van… lamawol? Heeft de Lama zichzelf kaalgeschoren en kleding gemaakt van zijn eigen haar? Of… is het een kannibaal?

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

Anyway, zolang je zelf geen lama bent heb je waarschijnlijk niets te vrezen van deze Masked Singer. Hij is lekker warm en wollig en houdt van knuffelen. Zijn vacht is wel moeilijk schoon te maken, dus wees voorzichtig in bed. Na jullie ‘samenzijn’ speelt de Lama een gevoelige ballad voor je op zijn panfluit. Dat en hij spuugt, hou er rekening mee.

4. De Muis

Dit knaagdier is klaar voor elke ‘booty call’. Je hoeft maar te bellen en hij racet naar je slaapkamer, op zoek naar actie! Met zijn valhelm en waterdichte bril is hij voorbereid op elke situatie, en met zijn bizar gespierde lichaam laat hij je alle hoeken van de slaapkamer zien.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

Nadeel is wel dat de Muis niet aan knuffelen doet. Onder het motto “Love ‘em and leave ‘em”, stapt hij meteen op zijn Harley om naar de volgende te crossen. Vrouwen (en mannen) die dit gemotoriseerde ongedierte willen temmen hebben geen enkele kans!

3. Yeti

De Yeti is beter bekend onder de naam ‘verschrikkelijke sneeuwman’, maar er is niets verschrikkelijks aan deze teddybeer. Hij is krachtig, harig én hij sleept overal een cape mee naartoe. Een cape om je warm te houden op een koude winternacht, óf… om samen de liefde op te bedrijven?

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

De gezichtsuitdrukking van de Yeti is een beetje apart (alsof Koekiemonster een TIA heeft gehad), maar achter het koude uiterlijk verschuilt zich een warmbloedige, attente lover.

2. De Panter

Warmbloedig, lenig en temperamentvol: de Panter heeft het allemaal! Deze kat heeft lange nagels om in je rug te zetten, en met haar ‘killerheels’ maakt ze een onvergetelijke indruk. Een beetje verontrustend is dat de Panter een bontjas draagt die óók is gemaakt van een panter (zie ook de Lama).

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

De Panter is een solitair dier: ze zoekt alleen gezelschap als ze ‘DTF’ is, waarna ze weer verdwijnt. Vrijheid, blijheid maar op een bestendige relatie hoef je niet te rekenen.

1. De Vos

Met haar psychedelische disco-outfit lijkt de Vos regelrecht afkomstig uit de jaren 70! Een normale vos heeft zes tot acht melkklieren die vooral op de onderbuik zitten. Deze ‘foxy lady’ heeft twee mensachtige borsten… Dat is een beetje ongebruikelijk voor een vos, maar als we heel eerlijk zijn is acht borsten ook wel een beetje overkill. Behalve als je de Aap bent, maar dát is een plaatje dat we héél snel gaan vergeten.

Welk Masked Singer-personage is de beste minnaar?

Het tuniekje van de Vos is zó kort dat het niets verbergt! De benen van de vos zijn net zo dik als haar onderarmen: waarschijnlijk heeft ze haar lichaam dus helemaal gladgeschoren, behalve haar kop, onderarmen en borsten. De Vos came here to party!

The Masked Singer

Het is natuurlijk essentieel om te weten welk The Masked Singer-figuur de beste minnaar is, maar door het bijna tastbare sex-appeal vergeet je bijna dat de show een zangwedstrijd is!

Welke BN’ers zich in de meest onmogelijke outfits hebben gehesen zie je vanaf vrijdag 25 september op RTL4, vanaf 20:00 uur.