Onthulling: Déze BN'er was het Lieveheersbeestje in The Masked Singer

Door Alie Sierkstra
Het Lieveheersbeestje in The Masked Singer

Het was vanavond tijd voor de zesde aflevering van The Masked Singer. Er traden vanavond vijf kandidaten voor ons op, waarna er helaas één van hen het veld moest ruimen… Wie o wie was het Lieveheersbeestje in The Masked Singer?

De zesde aflevering van The Masked Singer

Gelukkig is het een extra lang seizoen, maar poeh... wat vliegt de tijd! Het was vanavond namelijk alweer tijd voor de zesde aflevering van The Masked Singer. We werden getrakteerd op optredens van de Haai, de Krokodil, de Vogelverschrikker, de Farao en het Lieveheersbeestje. Voor één van deze vijf kandidaten zat het The Masked Singer-avontuur er na vanavond echter op… Het Lieveheersbeestje werd naar huis gestuurd. Welke BN’er zat er verstopt in het kostuum? We vertellen het je graag!

Het Lieveheersbeestje in The Masked Singer

Het Lieveheersbeestje bleek niemand minder te zijn dan Karin Bloemen! Een naam die door de kijkers ook al vaak genoemd werd – alle hints nog eens teruglezen, doe je hier. Het Lieveheersbeestje werd dus ontmaskerd, maar de komende weken is er nog méér dan genoeg te raden. Benieuwd naar de identiteit van de andere kandidaten? In dit overzicht vind je hints en speculaties over alle kandidaten in The Masked Singer.

het lieveheersbeestje the masked singer tms onthuld

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.