The Handmaid's Tale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Handmaid's Tale

The Handmaid’s Tale S5 binnenkort op Videoland!

|
|

Laatste update:

Praise be! De wraak van June Osborne op de gestoorde machthebbers van Gilead gaat binnenkort verder. Seizoen 5 van The Handmaid’s Tale start in september op Videoland!

Eerder maakte de Amerikaanse streamingdienst Hulu al bekend dat de nieuwe reeks op 14 september start. De precieze datum op Videoland is nog niet bekend, maar we hoeven sowieso niet lang te wachten. Volgens Videoland start The Handmaid’s Tale in september.

In het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale voerde June een brute guerrilla-oorlog tegen de religieuze vrouwenonderdrukkers van Gilead. Ze trok zich terug naar Canada, maar ze weet dat haar dochtertje nog ergens in Gilead woont. Het lijkt er dus op dat de emigratie van June redelijk kort wordt!

The Handmaid’s Tale seizoen 5

Over het verhaal van het nieuwe seizoen The Handmaid’s Tale is nog niet zo veel bekend. Wél weten we dat Alexis Bledel niet terugkeert als Emily. De actrice won in 2018 een Emmy voor Beste Bijrol, maar maakte recent bekend dat ze uit de serie stapte.

Actrice Ann Dowd, die de duivelse tante Lydia speelt, maakte begin dit jaar bekend dat The Handmaid’s Tale óók nog een zesde seizoen krijgt, hoewel ze niets zei te weten over de inhoud. ‘De schrijvers vertellen de acteurs niets, maar ik weet wél dat er nog een seizoen verschijnt.’

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder