• Stranger Things

Storing! Netflix overbelast door nieuwe Stranger Things

Stranger Things seizoen 4

Een paar weken geleden begon eindelijk het nieuwe seizoen van Stranger Things op Netflix. Vandaag verschenen de laatste twee afleveringen van de spannende serie online, en dat zorgde voor nogal wat problemen. De streamingdienst lag een tijd offline omdat té veel mensen de nieuwe episodes wilden kijken.

In het nieuwe seizoen van Stranger Things richt de kwade Vecna verwoestingen aan in het stadje Hawkins. Helaas is Eleven verhuisd naar Californië, dus moeten Nancy, Steve, Dustin, Lucas en Max het zélf opnemen tegen deze bizarre schurk.

De eerste afleveringen van Stranger Things seizoen 4 lieten de kijkers enorm in spanning… De jongeren in Hawkins eindigden in de gevaarlijke ‘upside down’, terwijl Eleven wordt opgejaagd door geheimzinnige militairen. De spanning was om te snijden, en toen de nieuwe twee afleveringen vanmorgen online kwamen stroomden fans massaal toe. Een beetje té massaal!

Stranger Things seizoen 4

Netflix lag er dus een behoorlijk tijdje uit vanwege de massale aandacht. Inmiddels zou je de laatste twee afleveringen (die enorm lang duren!) weer moeten kunnen zien. Of heb je ze eerder vandaag al bekeken?

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.