Extra genieten: Stranger Things duurt vijf uur langer dit seizoen

Stranger Things
© Netflix

Nog héél even geduld tot we weer vanaf onze bank naar de Upside Down kunnen afreizen. Vrijdag komt dan eindelijk het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix en het beste nieuws: we kunnen vijf uur langer van deze serie genieten dan voorheen!

Die vijf extra uurtjes verstoppen de makers niet in extra afleveringen, maar juist in langere afleveringen. Het vierde seizoen heeft 9 afleveringen en de meeste daarvan gaan zo'n 75 minuten duren. De laatste drie afleveringen gaan nóg langer duren en de grote finale van dit vierde seizoen tikt zelfs de 2,5 uur aan. Dat wordt heerlijk bingen!

Eerste beelden

De makers kunnen ons niet lang genoeg in spanning houden. Daarom deelde Netflix afgelopen vrijdag al de eerste acht minuten van het nieuwe seizoen en dat belooft al veel goeds. We volgen de vrienden uit Hawkins die het op moeten nemen tegen de enge Mind Flayer. Ook maken we kennis met meer nieuwe personages. Er is natuurlijk veel gebeurd en we hebben lang moeten wachten, dus het is hartstikke logisch dat al die kennis een beetje vervaagd is. Gelukkig kunnen we jou precies vertellen wat je te wachten staat voor dit vierde seizoen van Stranger Things!

En het mag allemaal wel wat kosten. Het vierde seizoen van deze hitserie kost zelfs meer dan Game of Thrones! Zó bizar duur is Stranger Things namelijk!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide