Stranger Things

Veronica Superguide logo
Stranger Things
Stranger Things

Dit zijn de nieuwe personages in Stranger Things seizoen 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Yes! Het vierde seizoen van Stranger Things staat nu op Netflix. Heeft de griezelige serie nog genoeg voor ons in petto? Jawel: er zijn vier gloednieuwe gezichten! We stellen ze graag aan je voor. 

Vertraging

Stranger Things seizoen vier had eigenlijk al eerder online moeten staan, maar door vertragingen door het coronavirus werd de deadline helaas niet gehaald. Inmiddels is alles opgenomen en is de eerste reeks van het vierde seizoen nu te bewonderen op Netflix. 

Seizoen 4

In seizoen 4 van Stranger Things is Joyce Byers (Winona Ryder) naar Californië verhuisd, samen met haar zoons Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) én hun vriendin Eleven (Millie Bobby Brown). In Hawkins probeerden verschillende monsters haar kinderen te vermoorden, en dat raak je na verloop tijd natuurlijk een beetje zat. Eleven is haar powers nog steeds kwijt en heeft veel moeite om zich aan te passen aan de middelbare school. Ze schrijft haar vriend Mike (Finn Wolfhard) dat ze enorm veel zin heeft in de voorjaarsvakantie: dan zullen ze elkaar eindelijk weer zien!

Stranger Things: nieuwe personages

Naast de bekende gezichten, zullen er ook nieuwe personages geïntroduceerd worden: Patrick, Vickie en Chrissy gaan naar dezelfde middelbare school en vervullen een prominente rol. Ook is studiebegeleider Ms. Kelly te zien. 

Patrick (Myles Truitt)

Patrick lijkt het helemaal voor elkaar te hebben: hij is een basketbaltalent, heeft veel vrienden en een goed leven. Totdat hij iets meemaakt waardoor alles op zijn kop staat...

Vickie (Amybeth McNulty)

Vickie staat op de middelbare school bekend als een coole nerd die snel praat. Ze valt al snel op bij onze geliefde helden.

Chrissy (Grace van Dien)

Op het eerste gezicht lijkt Chrissy het helemaal voor elkaar te hebben: ze is de hoofdcheerleader van Hawkins High en het populairste meisje van de klas. Maar ze draagt een duister geheim met zich mee...

Ms. Kelly (Regina Ting Chen)

Ms. Kelly maakt ook haar opwachting in het vierde seizoen. Ze is een studiebegeleider die behoorlijk in de smaak valt bij de leerlingen. Ze helpt graag leerlingen die worstelen met hun leven.

Het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things - ja, deze reeks wordt opgesplitst - is vanaf 27 mei te zien op Netflix.   

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder