De Sneeuwpop in The Masked Singer Oud & Nieuw Special

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Sneeuwpop in The Masked Singer Oud & Nieuw Special

The Masked Singer: Is déze zangeres De Sneeuwpop?

|
|

Laatste update:

Het is bekend! Dit is de BN'er in het pak van De Sneeuwpop!

Op Oudejaarsavond genoten miljoenen kijkers van zingende kerstbomen, oliebollen en een dansende champagnefles bij The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Welke zingende BN’er zit er waarschijnlijk in het kostuum van De Sneeuwpop?

In de eerste aflevering van The Masked Singer namen we afscheid van Het Vuurwerk én De Champagnefles. Het Vuurwerk werd over het algemeen wel herkend, maar de identiteit van de fles kwam voor veel kijkers als een shock.

Welke BN’ers zitten er in de overgebleven kostuums? We werpen een kritische blik op De Oliebol, De Kerstboom, De Sneeuwpop en De Klok!

The Masked Singer: Is déze zangeres De Sneeuwpop?

Wie is De Sneeuwpop in The Masked Singer?

De Sneeuwpop komt in december normaal gesproken om in het werk; deze artiest heeft dan veel optredens. In 2021 werkte de Sneeuwpop samen met een oude bekende. Zodra het Sneeuwpopje haar mond opentrok kwam daar een opera-sound uit waar je U tegen zegt.

Francis van Broekhuizen en Gerard Joling dachten Chantal Janzen of Lenette van Dongen. Carlo en Loretta dachten aan Floor Jansen, maar vermoeden dat deze oplossing té eenvoudig zou zijn… Wij denken dat je het sóms niet moeilijker hoeft te maken dan nodig is!

Finale van The Masked Singer

In de uitzending van vanavond worden De Kerstboom, De Oliebol, De Klok en De Sneeuwpop ontmaskerd. Je ziet de conclusie van The Masked Singer Oud & Nieuw Special vanaf 20:00 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder