De Oliebol in The Masked Singer Oud & Nieuw Special

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Oliebol in The Masked Singer Oud & Nieuw Special

The Masked Singer: Is déze presentator De Oliebol?

|
|

Laatste update:

Het is bekend! Dit is de BN'er in het pak van De Oliebol!

Op Oudejaarsavond genoten miljoenen kijkers van zingende kerstbomen, oliebollen en een dansende champagnefles bij The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Welke zingende BN’er zit er waarschijnlijk in het kostuum van De Oliebol?

In de eerste aflevering van The Masked Singer namen we afscheid van Het Vuurwerk én De Champagnefles. Het Vuurwerk werd over het algemeen wel herkend, maar de identiteit van de fles kwam voor veel kijkers als een shock.

Welke BN’ers zitten er in de overgebleven kostuums? We werpen een kritische blik op De Oliebol, De Kerstboom, De Sneeuwpop en De Klok!

Wie is De Oliebol in The Masked Singer?

De Oliebol zei dat hij het enorm druk had in december, en dat hij de feestdagen het liefst doorbrengt met familie. Volgens hem is het ‘een zoete inval’. De perfectionistische Oliebol maakt daarnaast heel graag mensen gelukkig.

The Masked Singer: Is déze presentator De Oliebol?

Alles bij elkaar denken we hierdoor meteen aan… Robert ten Brink! Hij presenteert al jarenlang All You Need is Love, waarvan de kerst-special al een tijd één van de televisiehoogtepunten van het jaar is. De ‘zoete inval’ van De Oliebol zou kunnen slaan op de vijf dochters die Robert heeft met zijn vrouw Roos Cialona.

Toen De Oliebol Satisfaction van The Rolling Stones inzette was iedereen even in de war door de hoge zangstem. Tijdens het refrein was de stem van Robert echter duidelijk te herkennen.

Francis van Broekhuizen en Gerard Joling dachten aan Waylon en zelfs aan Mark Rutte! Carlo en Loretta denken Robert in de smiezen te hebben, maar het zou volgens hen ook Danny Vera of Douwe Bob kunnen zijn. Wij zijn er 100% zeker van dat Robert vanavond uit de Oliebol kruipt!

Finale van The Masked Singer

In de uitzending van vanavond worden De Kerstboom, De Oliebol, De Klok en De Sneeuwpop ontmaskerd. Je ziet de conclusie van The Masked Singer Oud & Nieuw Special vanaf 20:00 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder