• Nieuws

The Masked Singer: déze BN’er was De Champagnefles

Leontine Ruiters als De Champagnefles in The Masked Singer

Na het succes van de vorige The Masked Singer Oud & Nieuw Special was een tweede editie onvermijdelijk! Vele mensen genoten op oudejaarsavond van een zingende Sneeuwpop, Kerstboom en Oliebol. Helaas moesten er meteen al twee gekostumeerde zangers afvallen. Déze BN’er zat in het kostuum van De Champagnefles.

Kijkers én het panel wisten zich nauwelijks raad met de zingende champagnefles. Haar manier van zingen en zelfs haar stem werden niet duidelijk herkend. Namen als Lucia Rijker, Raven van Dorst en Gerda Havertong klonken, net als Angela Groothuizen.

Bericht wordt geladen...

Uiteindelijk zat iedereen ernaast, want de fles zat helemaal vol met… Leontine Ruiters!

The Masked Singer: déze BN’er was De Champagnefles

Dat had niemand zien aankomen! Online keken kijkers in elk geval nogal raar op. Had ze... Womanizer van Britney Spears bewust gezongen?

Bericht wordt geladen...

Finale van The Masked Singer

Eerder op de avond werd al duidelijk wie in Het Vuurwerk verstopt zat! Wie er meedoen als Oliebol, Kerstboom, Klok en Sneeuwpop wordt morgenavond duidelijk, als de The Masked Singer Oud & Nieuw Special verdergaat. De zang- en raadwedstrijd begint zaterdagavond een stuk vroeger dan vrijdag: je ziet de finale van The Masked Singer al om 20:00 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.