• Nieuws

Déze BN’er was Het Vuurwerk in The Masked Singer

Het Vuurwerk in The Masked Singer

Na het succes van de vorige The Masked Singer Oud & Nieuw Special was een tweede editie onvermijdelijk! Vele mensen genoten op oudejaarsavond van een zingende Sneeuwpop, Kerstboom en Oliebol. Helaas moesten er meteen al twee gekostumeerde zangers afvallen. Déze BN’er zat in het kostuum van Het Vuurwerk!

Kijkers twijfelden enorm tussen acteur Frank Lammers en Jack van Gelder, die dankzij het commentaar bij Marble Mania ineens weer helemaal op de kaart staat. Carlo Boszhard dacht nog even dat Gaston Starreveld tevoorschijn zou komen. Francis van Broekhuizen, die Buddy Vedder vervangt, gilde meteen ‘dat is Jack van Gelder!’, tot hilariteit van de kijkers.

Bericht wordt geladen...
Déze BN’er was Het Vuurwerk in The Masked Singer
Bericht wordt geladen...

The Masked Singer Oud & Nieuw Special

Na Het Vuurwerk werd De Champagnefles ontmaskerd: de BN'er in dát kostuum was voor iedereen nogal een shock! Wie er in De Oliebol, De Klok, De Kerstboom en Sneeuwpop zitten wordt morgenavond duidelijk, als de The Masked Singer Oud & Nieuw Special verdergaat. De zang- en raadwedstrijd begint zaterdagavond een stuk vroeger dan vrijdag: je ziet de finale van The Masked Singer al om 20:00 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.