Linda de Mol en Marco Borsato hadden het meest kritiekloze interview van 2021

Door Redactie
Marco Borsato en Linda de Mol

2021 zit er bijna op en Veronica Superguide maakt de balans op met een hele lijst Awards. Sommigen zijn alleen leuker om te krijgen dan anderen, want er kan er maar een het meest kritiekloze interview hebben gegeven. En dat was Marco Borsato tegenover een veel te softe Linda de Mol!

Check hier alle winnaars en verliezers van de Veronica Superguide Awards.

Het was niet Marco Borsato's jaar, laten we wel wezen. Het Linda de Mol-interview was natuurlijk nog voor zijn beschuldigingen van seksueel misbruik in het nieuws kwamen, maar er was alsnog genoeg schandalig vlees op het bot om over te babbelen. Dat gebeurde alleen niet...

Tandeloos gesprek

Linda lanceerde groots een speciale editie van Linda's Wintermaand waarin Marco Borsato alles zou onthullen, over zijn burn-out, zijn affaires en de scheiding van Leontine (al zijn ze inmiddels weer terug bij elkaar). Wat we kregen was een verschrikkelijk tandeloos gesprekje tussen de zanger en de tv-koningin. Waar waren de juicy details?!

Linda de Mol en Marco Borsato hadden het meest kritiekloze interview van 2021

Geen journalistiek

Linda de Mol lag in ieder geval niet wakker van de kritiek. Sterker nog, ze beschouwde het helemaal niet als een interview! "Ik doe geen journalistiek interview waarin ik mensen onderuit probeer te halen of een scoop probeer te scoren", vertelde ze in de podcast 'De 10 van'. "Ik ga gewoon een gesprek aan. Juist daardoor vertellen mensen mij vaak veel meer dan wanneer je begint van: je hebt dit en dit gezegd en dat was heel erg fout."

Eva Jinek verslagen

Marco en Leontine waren bovendien heel erg blij met het interview. Hopelijk zijn ze ook blij met deze Veronica Superguide Award! Linda de Mol verslaat hiermee Eva Jinek en haar slappe interview met politicus Sigrid Kaag en op plaats 3 staat Jort Kelder met politicus Thierry Baudet.

De Veronica Superguide Awards 2021

Welke BN'er zorgde voor de grootste overkill? Wat was de meest spraakmakende tv-ruzie van het jaar? En wat was de grootste tv-verrassing van 2021? Dat en nog veel meer check je in ons overzicht met alle winnaars van de Veronica Superguide Awards 2021.