Robert ten Brink nog altijd ontroerd door All You Need Is Love

Robert ten Brink in de All You Need Is Love: Moederdagspecial

Vanavond was Robert ten Brink te gast bij Beau van Erven Dorens. Hij schoof aan bij de talkshow om te praten over zijn nieuwste All You Need Is Love: Moederdagspecial. ‘Doctor Love’ presenteert het populaire programma alweer bijna dertig jaar. Maar Ten Brink onthulde aan tafel bij Beau dat hij nog steeds emotioneel kan raken van de bijzondere verhalen van zijn gasten.

Hereniging

Beau liet alvast enkele fragmenten zien uit de All You Need Is Love: Moederdagspecial. Daarbij vertelde de talkshowhost dat de reportages hem niet onberoerd laten. Robert Ten Brink kon zich daar alles bij voorstellen. “Het zijn allemaal hele echte verhalen, natuurlijk”, reageerde de AYNIL-presentator. Zo werd Ten Brink zelf geraakt door de hereniging in zijn programma van enkele familieleden met hun zieke ouders: “Wat je dan meemaakt…

Tranen van vreugde

Maar Robert ten Brink past wel op dat All You Need is Love niet te zwaar op de hand wordt. “We proberen wel altijd om, als er emotie is, om daar blije emotie van te maken. En tranen van vreugde in plaats van verdriet. Anders wordt het allemaal wel heel sombertjes”, aldus de liefdesdokter. Gelukkig is dat na al die jaren wel aan de matchmaker toevertrouwd.

Je ziet de All You Need Is Love: Moederdagspecial komende zaterdag 21.35 uur op RTL 4. Kom alvast in de stemming met ons overzicht van de 9 beste moeders in films en series.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.