All You Need is Love: Kerstspecial: 'Zag Robert voor het eerst in tranen'

Door Cintha Rood
All you need is love kerstspecial

Robert ten Brink brengt nu al dertig jaar geliefden en families bij elkaar tijdens de kerstdagen, maar tijdens een interview met RTL Boulevard liet hij alvast doorschemeren dat de All You Need is Love: Kerstspecial van vanavond een van de emotioneelste was in al die jaren.

Heftige ontmoetingen

Dat had alles te maken met corona. Meer dan ooit hadden familieleden elkaar al tijden niet meer gezien. 'Doctor Love' vertelde in gesprek met RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade: “Ik kan je nu al zeggen: dat wordt zo...” Robert kon zijn zin niet afmaken, zo heftig vond hij sommige ontmoetingen als hij eraan terugdacht.

All You Need is Love: Kerstspecial: 'Zag Robert voor het eerst in tranen'

Echt in tranen

“Dit is zo mooi, gewoon zo'n hele afdeling”, vertelde Robert geëmotioneerd, nadat te zien was hoe hij een dochter met haar moeder na drie jaar herenigde. De moeder werkte in een ziekenhuis en was samen met haar collega's naar buiten gekomen.

Aran gaat al zo'n vijf jaar mee met de kerstbus van All You Need is Love, maar zag Robert voor de eerste keer zelf ook huilen. “Dit jaar merkte ik in de bus ook, Robert had voor het eerst echt tranen”, vertelde Aran in de studio van RTL Boulevard.

All You Need is Love: Kerstspecial: 'Zag Robert voor het eerst in tranen'

Vooral familie in de kerstbus

Volgens de verslaggever worden geliefden niet meer herenigd in All You Need is Love, het zijn vooral families met kinderen of kleinkinderen die elkaar al sinds het begin van de pandemie niet meer hebben gezien. Dat belooft tranen met tuiten vanavond!

De opnames van de All You Need is Love: Kerstspecial vinden vanavond coronaproof plaats op het Museumplein in Amsterdam, het programma wordt vanaf 20.00 uur uitgezonden door RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.